Διαγωνισμός για 10 δωράκια από την καινούρια ταινία Ενκάντο : Ένας κόσμος μαγικός

To pamebolta.gr σε συνεργασία με την feelgood δίνει την ευκαιρία σε 28 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα δωράκι από την καινούρια ταινία "Ενκάντο : Ένας κόσμος μαγικός "

Περιγραφή των δώρων του διαγωνισμού :

3 keychains

5 puzzles

2 totebags.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στους κινηματογράφους από τις 25 Νοεμβρίου 2021 από την Feelgood. Φέτος τον Νοέμβριο ζήσε τη μαγεία!  Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer για τη νέα ταινία της Disney Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός  #Encanto, από 25 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.


Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της

βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Σκηνοθεσία: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Έλενα Δελακούρα, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη, Θάνος Λέκκας, Μαρία Κοσμάτου, Αποστόλη Ψυχράμης, Βίνα Παπαδοπούλου, Ερασμία Μαρκίδη & Κωνσταντίνος Ρεπάνης

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι 

  1. Φουρισριώτης Αντώνης- Αθήνα
  2. Καραγεωργίου Δάφνη -Πάρος
  3. Βασιλειάδου Ιωάννα- Γέρακας
  4. Δημητριάδου Ελένη -Ηλιούπολη
  5. Αποστολοπούλου Βιβή - Λάρισα
  6. Δρούζα Μαρία - Θεσσαλονίκη
  7. Παππάς Αλέξανδρος - Μαρούσι
  8. Πλουμή Αιμιλία - Περιστέρι
  9. Ρούσης Γεώργιος -Παλληνη
  10. Σωτηροπούλου Μαρία -Αθήνα