Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Τρεις…κι ο Αίσωπος!» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» ( Θεσσαλονίκη)

To pamebolta.gr σε συνεργασία  με τον Μικρό Βορρά δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Τρεις … κι ο Αίσωπος!», στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:30.

Οι δύο νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς  για τις δωρεάν προσκλήσεις τους,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Τις προσκλήσεις θα τις παραλάβουν από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», επιδεικνύοντας την ταυτότητά τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση :

Συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11: 30 η θεατρική παιδική διαδραστική παράσταση "Τρεις… κι ο Αίσωπος!" του Μικρού Βορρά, για όλη την οικογένεια, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».

Του Αισώπου μας οι μύθοι γίναν ένα παραμύθι
Λέλεκας και αλεπού, ποντικίνα και λιοντάρι
τζίτζικας τραγουδιστής, δυο μυρμήγκια όλο χάρη
και πιο δίπλα άλλοι τρεις, γιος πατέρας και Ντορής.

Ο συγγραφέας Θοδωρής Παπαϊωάννου, μετέγραψε σε θεατρικό λόγο για τον Μικρό Βορρά, τέσσερις νέους μύθους του Αισώπου. Τρεις ηθοποιοί μεταμορφώνονται επί σκηνής κάθε φορά σε διαφορετικούς χαρακτήρες, για να εμψυχώσουν και να αφηγηθούν τέσσερις νέους μύθους του αγαπημένου μας παραμυθά: Η Αλεπού και ο Λέλεκας, Καθένας με τη γνώμη του, Ο Τζίτζικας και τα Μυρμήγκια & Το Λιοντάρι και η Ποντικίνα.

Κάθε μύθος αναπαρίσταται με ένα διαφορετικό είδος θεάτρου (θέατρο φόρμας, μουσικό θέατρο, κουκλοθέατρο, θέατρο με μάσκα), ώστε να εισάγει τα παιδιά στον πλούτο και την ποικιλία των μέσων με τα οποία μπορεί να λεχθεί μια ιστορία.

Στο έργο, έννοιες όπως η φιλία, η βία, ο ρατσισμός, η αυτοπεποίθηση, το θάρρος της γνώμης και η αξία της εργατικότητας και της προνόησης αναδύονται μέσα από τις ιστορίες και φωτίζονται από τους ρόλους.

Οι ήρωες του έργου που είναι έντονοι και ακραίοι μέσα από τις καταστάσεις και τα βιώματά τους αναπλάθονται, διαμορφώνονται, εξελίσσονται, αλλάζουν και φέρνουν την ανατροπή στις σχέσεις τους, τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τα πλάσματα που συμβιώνουν στο περιβάλλον τους.

Σε σημεία οι ηθοποιοί θα σταματούν την παράσταση και θα γίνονται εμψυχωτές για να συζητήσουν με τα παιδιά, δίνοντάς τους ενεργό ρόλο στην παράσταση.
Διδακτικοί και διαχρονικοί οι μύθοι του Αισώπου συναρπάζουν παιδιά κάθε ηλικίας!

Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη (Μεταμορφώσεως 7, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη).
Πληροφορίες: 6985 858 932.

Ενημέρωση:

Για την είσοδο των ενηλίκων στην εκδήλωση απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου.

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι 

  1. Μαλιδάκη Ιωάννα  
  2. Δεληγεώργη Αικατερίνη