Διαγωνισμός για ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι «ZITO!-Sequence» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι  «ZΙTO!- Sequence».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/


2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια που κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός( Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια είναι εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου θα γίνει με courier, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι «ZΙTO!- Sequence »:

Είναι διασκεδαστικό, είναι προκλητικό, είναι συναρπαστικό, είναι το SEQUENCE!

Επίθεση ή άμυνα; Θα προσπαθήσεις να φτιάξεις μία ακολουθία ή να εμποδίσεις τους αντιπάλους σου; Η επιλογή είναι δική σου! Οι κάρτες είναι στα χέρια σου! Παίξε μία από τις κάρτες σου και τοποθέτησε μία μάρκα στην αντίστοιχη θέση στο ταμπλό. Όταν τοποθετείς πέντε μάρκες στη σειρά, σχηματίζεις μια ακολουθία! Ανακάλυψε πώς θα εμποδίσεις τους αντιπάλους σου ή θα αφαιρέσεις τις μάρκες τους και παράλληλα πρόσεχε τους βαλέδες! Είναι οι μπαλαντέρ! Χρειάζεται να έχεις στρατηγική και τύχη για να κερδίσεις στο SEQUENCE! Το SEQUENCE είναι ένα κλασικό επιτραπέζιο στρατηγικής, με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Είναι εύκολο και διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ιδανικό για όλη την οικογένεια και την παρέα!

Σειρά

ZITO!

Κατασκευαστής

ZITO! GAMES

Ηλικία 7-8, 9 -11,12 -13,14+, 16+,18+

Φύλο Αγόρι, Κορίτσι


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Κελεντζή Μαρία - Νάξος