Διαγωνισμός για δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση:"Κούκου!...μια βόλτα στο δάσος!" στο Θέατρο Μορφές 'Εκφρασης

Το Θέατρο της Μορφές Έκφρασης  σε συνεργασία με το pamebolta.gr προσφέρει από μία διπλή πρόσκληση σε δύο   αναγνώστες για την παιδική θεατρική παράσταση "Κούκου!...μια βόλτα στο δάσος!», την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για το δώρο τους τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο  Θέατρο Μορφές Έκφρασης, δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να λάβουν τις προσκλήσεις από το ταμείο του συγκεκριμένου Θεάτρου, επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το «Κου-κού… μια βόλτα στο δάσος» είναι ένα βιωματική αφήγηση παραμυθιού για πολύ μικρά παιδιά. Συνδυάζει το θέατρο με τη μουσική, τη φαντασία και την περιπέτεια. Μια παράσταση – παιχνίδι που γεμίζει χαμόγελα τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τα μυεί στη μελωδία, στο ρυθμό και σε άλλες ιδιότητες της μουσικής!

- «Κού-κου! Θέλεις να παίξουμε;» είπε ένα πολύχρωμο πουλί κρυμμένο μέσα στις φυλλωσιές του δέντρου.
- «Ω, ναι!» απάντησε το πολύ ζωηρό παιδί.
- «Όμως πού είσαι;»
- «Έλα να με βρεις!»
Τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε μια φανταστική βόλτα στο δάσος; Τι θα συναντούσαμε; Σίγουρα τραγούδι! Σίγουρα παιχνίδι! Σίγουρα φίλους
Τα παιδιά παίζουν μαζί μας:

Στην παράσταση αυτή τα παιδιά παίζουν μαζί με τους ηθοποιούς και συμμετέχουν στις περιπέτειες του ήρωα! Θα δούνε από κοντά φυσικά μουσικά όργανα και πως με αυτά μπορούμε όχι μόνο να παίξουμε μουσική, αλλά και να αναπαράγουμε ήχους της φύσης!

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

  1. ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 
  2. Καλτσάκα Ελένη