Τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ο καθένας από ένα δωροπακέτο ζυμαρικών "Melissa με Λαχανικά" από την εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας δίνει την ευκαιρία  σε τρεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν ο καθένας από ένα δωροπακέτο ζυμαρικών "Melissa με Λαχανικά" (Σπαγγέτι με Σπανάκι, Σπαγγέτι με Καρότο, Σπαγγέτι με Παντζάρι).

Έγκαιρες θα είναι στον διαγωνισμό οι συμμετοχές των αναγνωστών  που θα κάνουν:

1)κλικ εδώ προκειμένου να μπορέσουν  απαντήσουν στην εξής απλή  ερώτηση:

Ποιες είναι οι τρεις πρώτες κατηγορίες που εμφανίζονται στη σελίδα της εταιρείας Μέλισσα Κίκιζας; 

α) Η εταιρία, Η ιστορία, Προϊόντα;

                ή 

β) Η εταιρία, Νέα, Προϊόντα; 

2) Like στη σελίδα της εταιρείας Μέλισσα Κίκιζας στο facebook:

https://www.facebook.com/Melissa.Kikizas

3) Like  στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές, για να λάβουν το δώρο τους, θα πρέπει  μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού:

Το κάθε δωροπακέτο"Melissa με Λαχανικά" θα περιέχει τα παρακάτω ζυμαρικά: Σπαγγέτι με Σπανάκι, Σπαγγέτι με Καρότο, Σπαγγέτι με Παντζάρι

Τα "Melissa με Λαχανικά" με 30% πολτό από φρέσκα λαχανικά και σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, συνδυάζουν πλούσια γεύση, ελκυστική εμφάνιση και υψηλή διατροφική αξία!

Η Melissa με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις που προάγουν την υγεία και ευεξία με γευστικό τρόπο μέσω των προϊόντων φυτικής προέλευσης, προχώρησε στη δημιουργία των ζυμαρικών Melissa με λαχανικά φτιαγμένα με 30% πολτό από φρέσκα λαχανικά. Σε τρεις υπέροχες γεύσεις, καρότο, σπανάκι και παντζάρι τα Melissa με λαχανικά που δεν περιέχουν τίποτα παραπάνω από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό φρέσκων λαχανικών, αποτελούν την ιδανική λύση για ανθρώπους που θέλουν να καταναλώνουν περισσότερα προϊόντα φυτικής προέλευσης με έμφαση στο εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, αποτελούν την ιδανική λύση για μία φυσική διατροφή με υπέροχη γεύση φρέσκων λαχανικών! Ενδυναμώνουν το αγαπημένο μας πιάτο το οποίο είναι εύκολο στην προετοιμασία και αποτελούν μία ευχάριστη πρόταση για το πιάτο των ζυμαρικών -σε ιδιαίτερες ή μη περιστάσεις- που θα αγαπηθεί από όλους, ιδιαίτερα από τους μικρούς θαυμαστές των ζυμαρικών.

Δοκιμάστε τα Melissa ολικής άλεσης, από δίκοκκο σιτάρι αλλά και τις νέες γεύσεις με ελληνικό χαρούπι και πολύσπορο με 7 θρεπτικούς σπόρους.


ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΕΔΡΑ: Βίωνος 1, τ.κ. 104 43, Αθήνα

τηλ. 210- 51 90 100,

fax: 210- 51 90 241,

e-mail: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Πολυζωγοπούλου Πηνελόπη -Νίκαια
  2. ΠΡΟΣΙΝΟΥΔΗ ΖΩΗ -ΛΑΡΙΣΑ
  3. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ -ΑΘΗΝΑ