Διαγωνισμός για δύο ημερολόγια Καλοτυχίας 2022 «Οι Κυράδες της Μικράς Ασίας»(με δώρο ένα γούρι) από τις εκδόσεις Μύρτος !

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μύρτος δίνει την ευκαιρία σε δύο αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα ημερολόγιο Καλοτυχίας 2022 με τον τίτλο «Οι Κυράδες της Μικράς Ασίας» (με δώρο ένα γούρι για Καλή Χρονιά).

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μύρτος στο facebook:
https://www.facebook.com/Εκδόσεις-Μύρτος-848480751874033/

2) να κάνετε Like  στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές/ιες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για την παραλαβή του δώρου τους με courier, αρκεί να στείλουν αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Τo δώρο του διαγωνισμού :

Δύο ημερολόγια Καλοτυχίας 2022 με τον τίτλο «Οι Κυράδες της Μικράς Ασίας»

Ένα ξεχωριστό ηµερολόγιο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μύρτος, αφιερωµένο στις Κυράδες της Μικράς Ασίας, µε αφορµή τη συµπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή, στις γυναίκες εκείνες που µας δίδαξαν την αγάπη για τη ζωή, µοιράστηκαν τα µυστικά τους και αποτελούν πηγή έµπνευσης και δηµιουργίας µέχρι και σήµερα.

Ένας ακούραστος συνταξιδιώτης που θα µας ταξιδέψει στο παρελθόν, θα µας συγκινήσει και θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερα πολύτιµο δώρο για τη νέα χρονιά.

Οι Κυράδες της Μικράς Ασίας ζωντανεύουν µέσα από τις σελίδες του ηµερολογίου Καλοτυχίας 2022, µε εικόνες από το παρελθόν που δεν χάθηκαν γιατί η λεβεντιά της ψυχής τους άφησε τα χνάρια τους παντού. Ήταν γυναίκες µε πάθος, δύναµη και αξιοπρέπεια, γυναίκες άξιες, γενναιόδωρες, γαλαντόµες, κοµψές και κιµπάρισσες, αρχόντισσες, ξεχωριστές. ∆ίδαξαν παραµύθια, τραγούδια, χορούς, γιατροσόφια, γλυκοµαγειρέµατα και υπερασπίστηκαν µε σθένος τις αξίες τους. Μας γοήτευσαν µε την αυθεντικότητά τους, την αγάπη και την περηφάνεια που είχαν για τον τόπο και τις ρίζες τους. Θα µάθουµε όλα τα µυστικά τους, τις δικές τους ιστορίες από τον τόπο που γεννήθηκαν, εµπειρίες και γεγονότα που έζησαν εδώ στη νέα τους πατρίδα, κάθε τι σχετικό µε την καλή τύχη, τραγούδια και γλυκονανουρίσµατα, αυθόρµητες κουβέντες από τη γη και τον αέρα της Ανατολής, όλα µαζί συνδυασµένα σε ένα γοητευτικό γαϊτανάκι περιγραφών και συναισθηµάτων. Θα πάρουµε µαθήµατα ζωής και θα κρατήσουµε όλο αυτό τον ανεκτίµητο θησαυρό στις καρδιές µας να µας καθοδηγεί, να µας εµπνέει και να µας κρατάει συντροφιά σε κάθε στιγµή της ζωή µας.

Τι λέτε θα ταξιδέψουµε µαζί τους;

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΜΑΡΚΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Τρίλοφος, Θεσσαλονίκη
  2. Γεωργουλοπούλου Ελένη-Λάρισα