Διαγωνισμός για δύο βιβλία -cd “Τι λέει η αλεπού;” από τον Ιανό !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον Ιανό  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα βιβλίο – cd “Τι λέει η αλεπού;” Ρεμπούτσικα Ευανθία- Ζιώγα Ελένη

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα του Ιανού στο facebook:

https://www.facebook.com/IANOS.GR

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές, εάν είναι από τη Θεσσαλονίκη θα παραλάβουν το δώρο τους από ένα  κατάστημα Ιανός που θα τους υποδείξει αρμόδιος του pamebolta.gr. Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα θα παραλάβουν το δώρο τους από τον Ιανό Αθήνας, διαφορετικά, εάν είναι από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδος θα το παραλάβουν με courier, αρκεί να στείλουν  αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Βιβλίο – cd “Τι λέει η αλεπού;” Ρεμπούτσικα Ευανθία- Ζιώγα Ελένη

Χάρις στους στίχους της καλής μου φίλης Ελένης Ζιώγα, μια επιθυμία χρόνων να μοιραστώ με τα παιδιά...τα παιδιά μας, μουσικές και τραγούδια πάνω στους μύθους του Αισώπου έγινε πραγματικότητα! Όταν άκουσα τα παιδιά, να τραγουδούν την ώρα της ηχογράφησης είδα γιατί λένε, οτι οι μύθοι του Αισώπου κρύβουν μέσα τους, όλη της ζωής την αλήθεια μέσα σε παραμύθια. 

Οι φωνές των παιδιών όμορφες, χωρίς να το ξέρουν, τα γέλια τους και το παιχνίδι καθώς ανεβοκατέβαιναν τις σκάλες του υπογείου στο στούντιο ήταν “η χαρά της ζωής”. Ο Αλέκος Φασιανός ζωγράφισε τον όμορφο πίνακα του εξωφύλλου και μας τον έκανε δώρο. Τον ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου. ...και χωρίς να το ξέρει, μας χάρισε την ιδέα του τίτλου που ψάχναμε ως την τελευταία στιγμή “Τί Λέει η Αλεπού;” Ευανθία Ο κόσμος του Αισώπου μπορεί να είναι αληθινός, μπορεί και φανταστικός. Όπως και ο ίδιος ο Αίσωπος. Μπορεί να είναι αληθινός, μπορεί και φανταστικός. Δεν ξέρουμε αν υπήρξε στην πραγματικότητα. Αλλά και αν δεν υπήρξε τι αλλάζει; Άλλωστε ποιος είπε πως υπάρχουν σύνορα ανάμεσα στην ζωή και τα όνειρα; Ποιος είπε πως εκείνο που ζούμε με την φαντασία μας δεν είναι πιο πραγματικό από την πραγματικότητα; Και το αντίθετο. 

Ένα δώρο για παιδιά είναι αυτό το βιβλίο. Αλλά και για παιδιά - ενήλικες. Γιατί βέβαια ούτε στην αθωότητα μπήκαν ποτέ σύνορα. Μικροί, μεγάλοι, μικρομέγαλοι, λοιπόν, ας γκρεμίσουμε τα σύνορα μέσα μας κι ας αφήσουμε τον ήχο και τον στίχο, τον στίχο και τον ήχο, να μας ταξιδέψουνε. Πού αλλού; Στο μύθο! Ζήτω τα όνειρα! Ελένη.

Τίτλος

ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΕΥΑΝΘΙΑ - ΖΙΩΓΑ ΕΛΕΝΗ / ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ - ΒΙΒΛΙΟ + CD

Κωδικός

0302004

Διαστάσεις

16x16

ISBN

978-960-6882-89-0

Μέρα Κυκλοφορίας

5 Φεβ 2014

Σελίδες

24

Ηλικία

18 - 118

Εκτός Κυκλοφορίας

Όχι

Βάρος

0.08

Συγγραφέας

ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΕΥΑΝΘΙΑ-ΖΙΩΓΑ ΕΛΕΝΗ

Εκδότης

CANTINI

 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  2. ΓΑΝΤΖΙΑ ΕΛΕΝΗ - Λυκόβρυση