Διαγωνισμός «απάντησε και κέρδισε» με τρία τυχερά παιδάκια που θα κερδίσουν από ένα μπλουζάκι και αναμνηστικά δωράκια του pamebolta.gr !

Το pamebolta.gr  δίνει την ευκαιρία σε τρία τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του pamebolta.gr  + αναμνηστικά δωράκια του site, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και απαντήσετε σε μία εύκολη ερώτηση.

Πιο συγκεκριμένα, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε κλικ εδώ για να απαντήσετε, εάν η συναρπαστική έκθεση «Πλάσματα & Μυστήρια του Βυθού» η οποία φιλοξενείται στο Mediterranean Cosmos, είναι με :

α) ελεύθερη είσοδο ή

β) με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση.

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

3)να κάνετε Like στη σελίδα του Mediterranean Cosmos στο facebook:

Mediterranean Cosmos (Official) - Αρχική σελίδα | Facebook

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι τρεις νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους με courier, αρκεί να στείλουν αρχικά  στο email του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για τα δώρα του διαγωνισμού «απάντησε και κέρδισε» :

Τρία τυχερά παιδάκια θα  κερδίσουν από ένα μπλουζάκι με το παρακάτω λογότυπο του pamebolta.gr + αναμνηστικά δωράκια του site

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Νίνα Πανταζή - Χανία
  2. Ελένη Μιχαλοπούλου -Αθήνα
  3. Γιάννης Πεπονής -Θεσσαλονίκη