Διαγωνισμός για μια μαξιλάρα μακραμέ “NOMADE” 60X60 από το ηλεκτρονικό κατάστημα inde.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα inde.gr δίνει την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/η αναγνώστη/ια να κερδίσει μία μαξιλάρα μακραμέ "Nomade"διαστάσεων 60 Χ 60, για τους καναπέδες ή τις καρέκλες σας, αξίας 43,00 €!

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι εποχές που προδιαθέτουν για χουχούλιασμα. Ένα ζεστό σαλόνι μπορεί να σας δώσει αυτό το συναίσθημα. Αλλά πώς να διακοσμήσετε το σαλόνι για να το κάνετε πιο άνετο; Ποια είναι τα στοιχεία που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη διάθεση σας και ποιο είναι το πιο πρόσφατο στυλ για την εποχή του φθινοπώρου / του χειμώνα;

Ιδού η απάντηση: Δώστε μια μποέμ πινελιά στο καθιστικό σας τοποθετώντας την μαξιλάρα "Nomade" σε έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα. Το υφασμάτινο μαξιλάρι από βαμβάκι συνδυάζει γεωμετρικό μοτίβο με έθνικ έμπνευση μαζί με φουντωτές ρίγες προσδίδοντας μποέμ γοητεία. Το γέμισμά του αφαιρείται και είναι από πολυεστέρα. Προτιμήστε πλύσιμο στο χέρι για να διατηρήσετε τις υφαντές ίνες του μαξιλαριού "Nomade". Προϊόν με ετικέτα OEKO-TEX.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος inde.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/inde.gr

ή εάν έχετε λογαριασμό στο instagram να κάνετε follow στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος inde.gr στο instagram:

https://www.instagram.com/inde.gr/

2) να κάνετε Like  στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για την παραλαβή του δώρου του/της με courier, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της

 

Τo δώρο του διαγωνισμού :

Mία μαξιλάρα μακραμέ "Nomade"διαστάσεων 60 Χ 60, για τους καναπέδες ή τις καρέκλες σας, αξίας 43,00 €!

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα inde.gr:

«Η εταιρεία inde.gr - Interior Deals  είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα που σκοπό έχει να σας προσφέρει επώνυμα προϊόντα επίπλωσης, φωτισμού και διακόσμησης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με αγάπη για το αντικείμενο και εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η εταιρεία παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την ανακαίνιση, επίπλωση, διακόσμηση και εξοπλισμό εσωτερικών και επαγγελματικών χώρων.

Η διευρυμένη γκάμα ειδών διακόσμησης και επίπλωσης της inde.gr - Interior Deals, συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την πολυετή εμπειρία, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Με το νέο μας ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στόχο έχουμε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας από τον χώρο του διαδικτύου.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!».

 

Επικοινωνία:

https://inde.gr/

τηλ. 211- 715 66 72, 210-444 18 62, 695- 66 62 619

e-mail: info@inde.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευ - Παρ: 10:00 - 18:00
Σάββατο: 10:00 - 15:00

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.