Διαγωνισμός για μία μπιζουτιέρα 25Χ25Χ8 εκ. ξύλινη αντικέ από το ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει μια μπιζουτιέρα 25Χ25Χ8 εκ. ξύλινη αντικέ!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα από το ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ  στο facebook:

https://www.facebook.com/Περίτεχνο-Κορνίζες-864871316918715/?fref=ts

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής/ια θα παραλάβει το δώρο του/της με courier, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Ξύλινη αντικέ καρυδί μπιζουτιέρα με λεπτομέρειες σε χρυσό, τετράγωνη  με καθρέφτη.

Διαστάσεις :

Ύψος 8 εκ.

Μήκος 25 εκ.

Πλάτος 25 εκ.

Οι κλασσικές μπιζουτιέρες κατασκευάζονται από το Περίτεχνο χρησιμοποιώντας ξύλινες χειροποίητες κορνίζες.

Η κάσα και το καπάκι μοντάρονται από την ίδια κορνίζα.

Το καπάκι εφαρμόζει στην κάσα τέλεια χωρίς μεντεσέδες, έχει καθρέφτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ως μικρός καθρέφτης.

Η κάσα έχει ελάχιστο βάθος 5εκ. ανάλογα με το φάρδος της κορνίζας ο πάτος είναι από mdf 3χιλ. χρώματος καφέ σκούρο και έχει επένδυση από βελούδο.

Τα χειροποίητα κουτιά-μπιζουτιέρες θα διακοσμήσουν τον χώρο σας και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να οργανώσετε τα κοσμήματα σας και τα άλλα μικροαντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο σας.


ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ

Επικοινωνία:

Νάουσα, Ημαθίας
Ζαφειράκη 24
τηλ.: 23320 24972

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.