Διαγωνισμός για δύο βιολογικούς καθαρισμούς καναπέ έως 4 θέσεων από την εταιρεία Spiti Clean and Kill!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Spiti Clean and Kill δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από  έναν βιολογικό καθαρισμό καναπέ έως 4 θέσεων!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Spiti Clean and Kill

στο facebook:

https://www.facebook.com/spiticleanandkill

2) να κάνετε Like στη σελίδα του site pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για τη ρύθμιση του ραντεβού του δώρου τους, αρκεί να στείλουν αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Βιολογικός καθαρισμός καναπέ: πως γίνεται και γιατί είναι απαραίτητος;

Το σαλόνι μας είναι ίσως ο πιο πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού μας. Δαπανούμε πολλές ώρες στο καναπέ μας ξαπλώνοντας, τρώγοντας, πίνοντας, παίζοντας ή απολαμβάνουμε τον μεσημεριανό ύπνο μας. Όλες αυτές οι δραστηριότητες μας έχουν ως αποτέλεσμα το ύφασμα του σαλονιού μας να λερώνεται και να χρειάζεται βαθύ καθάρισμα για να απομακρυνθούν οι ακαθαρσίες και οι μυρωδιές τους.

Λεκέδες από φαγητά, ποτά, σκόνες, ακαθαρσίες από τα ρούχα και τα παπούτσια μας,  ιδρώτας, και πολλά άλλα υπάρχουν σε κάθε καναπέ όσο και όμορφος και “καθαρός” να μας φαίνεται οπτικά.

Ο βαθύς Βιολογικός καθαρισμός βοηθάει στην αναζωογόνηση, συντήρηση και απολύμανση του υφάσματος του σαλονιού μας για να τον απολαμβάνουμε για αρκετό καιρό ακόμα!

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ (σαλονιού) : Στεγνός ή Υγρός ;

Η επιλογή καθαρισμού ενός σαλονιού μεταξύ των δύο μεθόδων: “Στεγνού” ή “Υγρού” που πολλές φορές μπερδεύει τον καταναλωτή. Η απάντηση είναι ότι επιλέγετε και τις δύο μεθόδους με βάση τις ανάγκες.

Ο Στεγνός βιολογικός καθαρισμός επιλέγεται όταν χρειαζόμαστε το ύφασμα να καθαριστεί από ψίχουλα, σκόνες, ακάρεα, επιφανειακούς λεκέδες και τρίχες. Η μέθοδος του Υγρού καθαρισμού είναι μια πιο ολοκληρωμένη μέθοδος , πιο βαθύς καθαρισμός σε σύγκριση με τον Στεγνό καθώς μπορεί να αφαιρέσει και επίμονους και δύσκολους λεκέδες, ούρα, σωματικά υγρά, κ.α. 

Στον Στεγνό καθαρισμό αρχικά χρησιμοποιείται σκούπα ισχυρής αναρρόφησης με ειδικά φίλτρα HEPA και κάδο νερού. Η ισχυρή αναρρόφηση και τα φίλτρα αποβάλλουν σκόνες, τρίχες, ακάρεα και τα περιττώματα τους και άλλα μικροσωματίδια σε βάθος του υφάσματος.

Το στάδιο της αναρρόφησης γίνεται ιδανικά από επαγγελματικές σκούπες – ατμοκαθαριστές με μεγάλη ισχύ (Watt), ειδικά εξαρτήματα και φίλτρα, και όχι από οικιακές συσκευές χαμηλής ισχύος οι οποίες και δεν έχουν τα κατάλληλα φίλτρα συγκράτησης μικροοργανισμών.

Μετά την λεπτομερή αναρρόφηση , σε δεύτερο στάδιο, έπεται ο ατμός ώστε να απολυμάνει το ύφασμα σκοτώνοντας όλους τους μικροοργανισμούς (ακάρεα, μύκητες, βακτήρια, κ.α). Με τον ατμό και με βοήθεια βούρτσας και πανιού είναι εύκολο να  καθαριστούν και επιφανειακοί μικρο-λεκέδες.

Ο ατμοκαθαριστής που χρησιμοποιεί η εταιρία μας Spiti Clean & Kill για τον καθαρισμό σαλονιού και στρώματος είναι σκούπα ισχυρής αναρρόφησης με 3 φίλτρα (φίλτρο HEPA 14 ) συγκράτησης σκόνης, ακάρεων και μικροσωματιδίων με απόδοση 99,99 % και κάδο νερού καθώς και παροχή ατμού με πίεση 5 bar και θερμοκρασία 100 με 120 βαθμών Κελσίου.

Ο Υγρός Βιολογικός καθαρισμός καναπέ περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  • Ξηρή Αναρρόφηση για να απομακρυνθούν σκόνες, ακάρεα, μικροσωματίδια με ειδική σκούπα με 3 διαφορετικά φίλτρα συγκράτησης και κάδο νερού.
  • Προψεκασμός του υφάσματος με ενζυματικό απορρυπαντικό διάλυμα για να καταπολεμηθούν μέχρι και οι πιο επίπονοι λεκέδες, ούρα, κ.α
  • Χρήση επαγγελματικής σκούπας Αναρρόφησης – Ψεκασμού (extraction) κατά την οποία ένα διάλυμα αντιαλλεργικού καθαριστικού ψεκάζεται στο ύφασμα και αναρροφάται ταυτόχρονα αποβάλλοντας την υγρασία μαζί με όλες τις ακαθαρσίες/λεκέδες.

Τα απορρυπαντικά προϊόντα που χρησιμοποιεί η εταιρία μας είναι ασφαλή για όλες τις ίνες υφάσματος (φυσικές ή τεχνητές) χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ξεθωριάσματος.

Στην συνέχεια, αφήνεται το σαλόνι να στεγνώσει 100% από υγρασία πριν χρησιμοποιηθεί, ιδανικά στον ήλιο ή με βοήθεια συσκευής αφύγρανσης – θέρμανσης. Το στέγνωμα (ξήρανση) αναλόγως τον τύπου του υφάσματος θα διαρκέσει από 2 έως 12 ώρες.

Spiti Clean and Kill

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κωνσταντινουπόλεως 2
Νέο Ρύσιο, τ.κ.  57 001
Θέρμη, Θεσσαλονίκη

τηλ.23920 73 159 & 6945 294 293
e-mail: info@spiticleanandkill.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

ΣΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Γιουβανακη Αναστασία - Θεσσαλονίκη