Διαγωνισμός για μια USB κάμερα της Depstech 2K QHD με μικρόφωνο – D07 από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-gadgets!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα e-gadgets δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει μια USB κάμερα της Depstech 2K QHD με μικρόφωνο – D07 !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος  e-gadgets στο facebook:

https://www.facebook.com/egadgets.gr/

και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

2) να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος  e-gadgets στο Instagram (για όσους έχουν):

https://www.instagram.com/egadgets.shop/?hl=el

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για την παραλαβή του δώρου του/της με courier, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Η USB κάμερα της Depstech με αισθητήρα 4MP CMOS και ανάλυση έως 2560 x 1440 (2Κ QHD) στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS), σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε κλήσεις τηλεδιάσκεψης, streaming ή να καταγράψετε video με επαγγελματική ποιότητα εικόνας.

Η κάμερα έχει εξαιρετική απόδοση ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού καθώς διαθέτει λειτουργία διόρθωσης Auto Light Correction και υποστηρίζει τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους (HDR).

Είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό ώστε να καταγράφει εικόνα σε εύρος έως 90 μοιρών, ενώ το ενσωματωμένο διπλό μικρόφωνο με λειτουργία automatic noise reduction εξασφαλίζει ότι ο ήχος θα είναι στερεοφωνικός, καθαρός, φυσικός και εξίσου καλός με την εικόνα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες με παρουσία ανεπιθύμητων ήχων στο background.

Για να διευκολύνει την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή τηλεόραση η κάμερα είναι Plug & Play και δεν απαιτείται η εγκατάσταση πρόσθετων οδηγών.

Η κάμερα μπορεί να περιστραφεί 360° για να βρείτε την ιδανική γωνία για την εγγραφή σας ή την τηλεδιάσκεψή σας ενώ διατίθεται με ειδική βάση για τοποθέτηση σε laptop, οθόνη ή πάνω στο τραπέζι. Η βάση στο κάτω μέρος διαθέτει και υποδοχή σε περίπτωση που επιθυμείτε την τοποθέτησή της πάνω σε τρίποδο.

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα e-gadgets:

Το E-Gadgets είναι ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα δώρων και gadgets, δραστηριοποιούμενο στην ελληνική αγορά από το 2005.

“Από την ημέρα ιδρύσεως του καταστήματός μας σκοπός μας είναι να βρίσκουμε τα καλύτερα και πιο ευφάνταστα προϊόντα από κάθε γωνιά της Γης και να τα προσφέρουμε στον καταναλωτή άμεσα και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιδίωξή μας πάντα θα είναι η ικανοποίηση του καταναλωτή και η συνεχής υποστήριξή του μετά την αγορά ώστε να επιβραβεύσουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του”.

Επικοινωνία:

  • Τηλεφωνικά: Ώρες επικοινωνίας από 9:30 έως και 17:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή στον παρακάτω αριθμό 210-36 28 080

  • Με e-mail:  info@e-gadgets.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΕΛΕΝΗ -ΑΘΗΝΑ