Διαγωνισμός με δώρο ένα κρεβάτι μονό “Uni” διαστάσεων 197 Χ 100 Χ 85cm με ανατομικό πάτο(δεν περιλαμβάνεται το στρώμα) από την εταιρεία modeco !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία modeco δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα κρεβάτι μονό “Uni” διαστάσεων 197 Χ 100 Χ 85cm με ανατομικό πάτο (δεν περιλαμβάνεται το στρώμα).

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας modeco στο facebook:

Modeco.gr - Αρχική σελίδα | Facebook

2) να κάνετε κλικ εδώ Έπιπλα Ιδανικά για όλους! - Modeco για να βρείτε στο τέλος της σελίδας ποιο είναι το τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας modeco:

α) 24930 25 301-3  ή β) 24930 55 301-3 

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για το δώρο του/της από την εταιρεία modeco αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Κρεβάτι μονό Uni διάστασης 197x100x85 cm με ανατομικό πάτο (δεν περιλαμβάνεται το στρώμα). Minimal σχεδιασμός που συνδυάζει ποιότητα, αντοχή και αισθητική. Ιδανικό για κορίτσια και αγόρια σε διάφορες αποχρώσεις για όμορφα και λειτουργικά παιδικά-εφηβικά δωμάτια!

Δωρεάν μεταφορικά, θα είναι μόνο για όσους αναγνώστες κατοικούν εντός Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για την εταιρεία modeco:

Η MODECO ABEE, είναι πρωτοπόρος, αμιγώς ελληνική εταιρία με ηγετική παρουσία 39 χρόνων στον κλάδο των παιδικών και νεανικών επίπλων. Η εταιρία έχει έδρα και παραγωγή στην Ελασσόνα του νομού Λάρισας και γραφεία διοίκησης στην Αθήνα. Στην υπερσύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα της απασχολούνται 50 εργαζόμενοι, ενώ πολλοί είναι και οι Έλληνες προμηθευτές που παράγουν πρώτες ύλες και εξαρτήματα για τη Modeco.

Η εταιρία διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός μικτού συστήματος λιανικής που αποτελείται από ιδιόκτητα εταιρικά και από franchise καταστήματα επιχειρηματιών. Τα 15 αποκλειστικά καταστήματα μαζί με τα 6 shop in shop που έχει αναπτύξει η modeco σε όλη την Ελλάδα αποτελούν το μεγαλύτερο εξειδικευμένο δίκτυο σε αμιγώς παιδικά νεανικά έπιπλα.

Στο δίκτυο λιανικής της εταιρίας απασχολούνται συνολικά επιπλέον 70 περίπου εργαζόμενοι. Η Modeco παράγει και διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλες τις κατηγορίες επίπλων, με μοναδική στην αγορά ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων: κρεβάτια, κουκέτες, κομοδίνα, γραφεία, βιβλιοθήκες, συνθέσεις, καθίσματα, καναπέδες και πολυθρόνες, ντουλάπες, πουφ και αξεσουάρ. Επιπλέον, η εταιρία δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό κλάδο με τον εξοπλισμό τουριστικών μονάδων και επαγγελματικών γραφείων.

Όλα τα προϊόντα modeco καλύπτονται από «5 Χρόνια Γραπτή Εγγύηση Ποιότητας» που λαμβάνει ο πελάτης.

Τα προϊόντα της εταιρίας σχεδιάζει ο διεθνούς φήμης βιομηχανικός designer κ. Κωνσταντίνος Χούρσογλου, με στόχο τη λειτουργικότητα, αισθητική, πολυμορφικότητα και εργονομία για τον χρήστη.

Οι πρώτες ύλες από πιστοποιημένους προμηθευτές όπως η ξυλεία και η συνδεσμολογία γερμανικής προέλευσης ανταποκρίνονται στα υψηλότερα standards –ποιότητας, αντοχής και ασφάλειας για τα παιδιά.

Στα καταστήματα modeco, μέριμνα αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών από τους εξειδικευμένους συμβούλους διακόσμησης, με ολοκληρωμένες λύσεις & μελέτες δωματίων μέσω του σχεδιαστικού προγράμματος τρισδιάστατης απεικόνισης σε PC.

Με σταθερό στόχο την ηγετική θέση στην αγορά παιδικών & νεανικών επίπλων, την καθιέρωσή της στην αγορά ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού και τη συνεχή υποστήριξη των καταστημάτων της, η modeco επενδύει συνεχώς στη διαφήμιση και προώθηση του ονόματος και των προϊόντων της με επικοινωνία σε όλα τα μέσα: τηλεόραση, ραδιόφωνο, προωθητικές ενέργειες και Internet. Επίσης, συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις και εκθέσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

 

Στοιχεία επικοινωνίας modeco:

3ο χλμ. Ελασσόνας - Δεσκάτης, Ελασσόνα
τ.κ. 40 200

τηλ.24930 25 301-3 (Ώρες λειτουργίας: 08:00-15:30)

e-mail: e-shop@modeco.gr


 

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.