Διαγωνισμός για μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sales365.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sales365.gr  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για αγορές της επιλογής του/της !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος www. sales365.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/sales365.gr

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου του/της, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για αγορές τις επιλογής σας αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sales365.gr !

Εταιρικό προφίλ:

 

Η Tomi Commercial, κάτοχος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sales365.gr, είναι μια απόλυτα σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο του γενικού εμπορίου. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ειδών οικιακής χρήσης και ειδών δώρου. Από  την ίδρυσή της, δεν σταματά να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με νέες, καινοτόμες και υψηλής προστιθέμενης αξίας προτάσεις.

Σταθερή επιδίωξη μας είναι η εισαγωγή επιλεγμένων και πιστοποιημένων ποιοτικά επώνυμων προϊόντων, απευθείας, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές του κόσμου. Η γνώση της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς, η τεχνογνωσία που συνεπάγεται η μακρόχρονη εμπειρία μας και η συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, μας εξασφαλίζει τιμές άκρως ανταγωνιστικές προς όφελος των πελατών μας.

Το www.sales365.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λιανικής πώλησης, στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, σε τιμές πραγματικά εκπτωτικές. 

Πολιτική μας είναι ‘’Πραγματική έκπτωση στην τιμή και όχι στην ποιότητα’’.

Περιηγηθείτε στους καταλόγους μας 365 μέρες το χρόνο, προχωρήστε άφοβα στις ηλεκτρονικές σας αγορές και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας, επιλύοντας τυχόν προβλήματα και καλύπτοντας οποιεσδήποτε ανάγκες σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Διέυθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 23920 34964
  • Fax: 23920 34964
  • E-mailinfo@sales365.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Σμαρώ Γεωργιάδου -Θεσσαλονίκη