Διαγωνισμός για μία υδρόγειο σφαίρα Νο 6ΦΓ – 30cm Γεωφυσική με φως από την εταιρεία Cosmic Μιχαήλ Ι. Κοϊμτζής

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Cosmic Μιχαήλ Ι. Κοϊμτζής δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει μια υδρόγειο σφαίρα Νο 6ΦΓ – 30cm Γεωφυσική με φως !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Cosmic Μιχαήλ Ι. Κοϊμτζής στο facebook:

https://www.facebook.com/koimtziscosmic/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί θα παραλάβει το δώρο του/της με courier, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Υδρόγειος Σφαίρα Νο 6ΦΓ – 30cm Γεωφυσική με φως

Οι χαρτογραφήσεις των υδρογείων σφαιρών είναι πάντοτε ενημερωμένες για κάθε αλλαγή συνόρων. Εκτός από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα είναι ένα πολύ όμορφο δώρο για μικρούς και μεγάλους.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες:

ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Υδρόγειες σφαίρες

ΓΛΩΣΣΑ ΧΑΡΤΗ

Ελληνική

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Γεωφυσική / Πολιτική

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

30 εκ.

ΥΨΟΣ

42 εκ.

ΦΩΣ

Με φως

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ

LED 2W, 160 lm (απόδοση 15W)

ΒΑΣΗ

Πλαστική

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

30.5 x 30.0 x 31.5 εκ.

ΒΑΡΟΣ

1,12 κιλά

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1-2 εργάσιμες ημέρες

 

Εταιρικό προφίλ:

Η εταιρεία ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΚΟΪΜΤΖΗΣ, ιδρύθηκε το 1951 και από τότε λειτουργεί έχοντας συνεχή ανοδική πορεία, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στην αγορά των Βαλκανίων και της Κύπρου.

Δραστηριοποιείται στο χώρο των εποπτικών μέσων και των ειδών γραφείου.

Οι υδρόγειες σφαίρες και οι χάρτες μας ενημερώνονται άμεσα ακολουθώντας πάντοτε τα τελευταία στοιχεία και τις αλλαγές που συντελούνται σε όλα τα κράτη του πλανήτη μας.

Σ’αυτό συμβάλουν το άρτια ενημερωμένο επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και ο τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικός και μηχανολογικός εξοπλισμός μας. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τα είδη μας προτιμώνται απ’όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της χώρας.

 

Επικοινωνία:

Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 80, Μαρκόπουλο Αττικής,

τ.κ. 19 003

τηλ. 210-32 16 596 – 22990 40 210 

e-mail:info@koimtziscosmic.gr 

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.