Διαγωνισμός για μια σχολική τσάντα «τρόλει» με τον Κύριο Γαργαλίτσα και μια σχολική κασετίνα «βαρελάκι» με τον ίδιο ήρωα από τον παιδικό Ιανό!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον παιδικό Ιανό δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει μια σχολική τσάντα «τρόλει» με τον Κύριο Γαργαλίτσα και μια σχολική κασετίνα «βαρελάκι» με τον ίδιο ήρωα !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα του παιδικού Ιανού στο facebook:

https://www.facebook.com/IANOS.GR/posts/10153222141660938/

2)να κάνετε κλικ εδώ για να απαντήσετε στο εξής ερώτημα:

Στο πλαϊνό δεξιό μέρος της σελίδας του Ιανού και πιο συγκεκριμένα δίπλα από τη λέξη IΑΝΟS CLUB γράφει τη φράση:

α) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ή β) ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ;

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για την παραλαβή του δώρου του/της από τον Ιανό, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Μια τσάντα «τρόλεϊ» με πολύχρωμα φωτάκια και με τον αγαπημένο σε όλους Κύριο Γαργαλίτσα σχεδιασμένο ανάγλυφα επάνω. Τσάντα που φοριέται στην πλάτη αλλά και μπορείς να τη σύρεις, καθώς διαθέτει ρόδες.

Διαστάσεις τσάντας: Διαστάσεις: 41x27x15 cm

Μια σχολική κασετίνα «βαρελάκι» και αυτή βασισμένη στον αγαπημένο ήρωα των μικρών μας φίλων.

Διαστάσεις κασετίνας: 21x9x5 cm

Επικοινωνία:

Ιανός

Σταδίου 24,

Αθήνα

τηλ. 210- 32 17 917

 

Ιανός

Αριστοτέλους 7,

Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 277 004

 

Ιανός

Γρηγορίου Παλαμά 3 & Τσιμισκή,

Θεσσαλονίκη

τηλ.2310 268 682

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.