Διαγωνισμός για δύο βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων από την εταιρεία Spiti Clean and Kill!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Spiti Clean and Kill δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από  έναν βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Spiti Clean and Kill

στο facebook:

https://www.facebook.com/spiticleanandkill

2) να κάνετε Like στη σελίδα του site pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για τη ρύθμιση του ραντεβού του δώρου τους, αρκεί να στείλουν αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων

Ο Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Στεγνός καθαρισμός (με ατμό).

  • Υγρός καθαρισμός (με ειδικά απορρυπαντικά).

Η μέθοδος του Στεγνού καθαρίσματος είναι ιδανική μέθοδος μόνο για την απαλλαγή από ακάρεα, σκόνες, βακτήρια, μύκητες, κ.α. Η μέθοδος του Υγρού καθαρισμού είναι μια πιο ολοκληρωμένη μέθοδος καθαρισμού καθώς μπορεί να αφαιρέσει και λεκέδες, ούρα, σωματικά υγρά.

Ο Υγρός Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:

  • Ξηρή Αναρρόφηση με επαγγελματική σκούπα για να απομακρυνθούν σκόνες, ακάρεα, μικροσωματίδια.

  • Αεροψεκασμός επιφάνειας στρώματος με κατάλληλο απορρυπαντικό διάλυμα για να καταπολεμηθούν μέχρι και οι πιο επίπονοι λεκέδες, ούρα και βούρτσισμα επιφανειών.

  • Χρήση επαγγελματικής σκούπας Αναρρόφησης – Ψεκασμού (Extraction) κατά την οποία ένα ουδέτερο διάλυμα αντιαλλεργικού καθαριστικού ψεκάζεται στο στρώμα και αναρροφάται ταυτόχρονα αποβάλλοντας την υγρασία μαζί με όλες τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες.

  • Ψεκασμός στρώματος με αντιοσμωτικό και απολυμαντικό διάλυμα κατά των δυσάρεστων οσμών – ούρων.

Στην συνέχεια, το στρώμα αφήνεται να στεγνώσει 100% από υγρασία πριν χρησιμοποιηθεί, ιδανικά στον ήλιο ή με βοήθεια συσκευής (αφυγραντήρα – θέρμανσης).

  • Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός στρωμάτων

  • Για να είναι ένα στρώμα ελεύθερο από ακάρεα και μικροοργανισμούς χρειάζεται τακτικός καθαρισμός (1-2 φορές τον χρόνο και για αλλεργικούς ανθρώπους συχνότερα).

  • Ο καθαρισμός ενός στρώματος δεν είναι απλή υπόθεση και δεν γίνεται απλά και μόνο με ένα απλό ατμοκαθαριστή. Αρχικά επιβάλλεται να αποβληθούν όλοι οι μικροοργανισμοί με σκούπα ισχυρής αναρρόφησης με ειδικά φίλτρα και κάδο νερού.

Η ισχυρή αναρρόφηση και τα φίλτρα αποβάλλουν τα ακάρεα και τα περιττώματα τους, σκόνες και άλλα σωματίδια σε βάθος του στρώματος.

 

Το πρώτο στάδιο της αναρρόφησης γίνεται ιδανικά από επαγγελματικές σκούπες – ατμοκαθαριστές με μεγάλη ισχύ (Watt), ειδικά εξαρτήματα και φίλτρα, και όχι από οικιακές χαμηλής ισχύς οι οποίες και δεν έχουν φίλτρα

 

συγκράτησης μικροοργανισμών. 

Μετά την λεπτομερή αναρρόφηση, σε δεύτερο στάδιο, έπεται ο ατμός ώστε να απολυμάνει το στρώμα σκοτώνοντας όλους τους μικροοργανισμούς που ζουν στο στρώμα και τα αβγά τους.

Τέλος, το στρώμα αφήνεται να αεριστεί καλά για λίγες ώρες για να φύγει η υγρασία, ή ιδανικά να εκτεθεί στον ήλιο, και στην συνέχεια είναι έτοιμο προς χρήση.

Ο ατμοκαθαριστής που χρησιμοποιεί η εταιρία μας Spiti Clean & Kill για τον καθαρισμό στρώματος είναι σκούπα ισχυρής αναρρόφησης με 3 φίλτρα (φίλτρο HEPA 14 ) συγκράτησης ακάρεων και μικρο-σωματιδίων με απόδοση 99,99 % και κάδου νερού και ατμού με πίεση 5 bar και θερμοκρασία ατμού 120 βαθμών Κελσίου.

Spiti Clean and Kill

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κωνσταντινουπόλεως 2
Νέο Ρύσιο, τ.κ.  57 001
Θέρμη, Θεσσαλονίκη

τηλ.23920 73 159 & 6945 294 293
e-mail: info@spiticleanandkill.gr


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι 

  1. Μαλιδάκη Ιωάννα-Καλαμαρια Θεσσαλονικη
  2. Βαναρούδης Γεώργιος - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ