Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Μια νύχτα του Αυγούστου» από τις εκδόσεις Ψυχογιός


Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια εκτός Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του/της με courier.

Ο/Η νικητής/ια εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Και στις δύο περιπτώσεις ο/η νικητής/ια με το που θα δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, θα πρέπει να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του μυθιστορήματος: «Μια νύχτα του Αυγούστου»:

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
25 Αυγούστου 1957: Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια.

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ
Όλα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί. Η Άννα πέφτει νεκρή. Και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεδεμένο για πάντα με την τραγωδία.

ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΙΡΑ

Το ζήτημα είναι πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω. Η αδελφή της η Μαρία, ο σύζυγος της Άννας ο Αντρέας, ο εραστής της ο Μανόλης… Πώς θα αντιμετωπίσουν το στίγμα και το σκάνδαλο. Πώς θα χτίσουν ένα μέλλον πάνω στα ερείπια του παρελθόντος

.


Κάθε σελίδα αναδίδει την αγάπη της Χίσλοπ για την Ελλάδα.
Daily Mail

 


Ημερομηνία έκδοσης:

15 Απριλίου 2021

Θεματική Κατηγορία:

Σειρά:

Είδος:

Μυθιστόρημα

Ηλικία:

18+

Σελίδες:

280

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Μαρία Δημονιτσα -Αθήνα