Διαγωνισμός για μια φουσκωτή κουλούρα θαλάσσης Nice Fleet XL lzu για όλη την οικογένεια, σε σχέδιο επιλογής σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα  mysunshine.gr  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/η  αναγνώστη/ια  να κερδίσει μια φουσκωτή κουλούρα θαλάσσης Nice Fleet XL lzu για όλη την οικογένεια, σε σχέδιο επιλογής σας!


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

 1) να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος mysunshine.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/mysunshine.gr/

ή εάν έχετε λογαριασμό στο instagram να κάνετε

follow στο: instagram@mysunshine_gr

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει το δώρο του/της με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου:

Αυτές οι κουλούρες θα μας χαλαρώσουν, θα μας διασκεδάσουν και θα μας κάνουν να απολαύσουμε κάθε στιγμή μας στην παραλία ή στη πισίνα!

Το μεγάλο τους μέγεθος (διάμετρος 120εκ) θα μας χαρίσει την άνεση όταν ξαπλώσουμε, να απολαύσουμε την ηρεμία του νερού και να χαλαρώσουμε και θα γίνουν το απαραίτητο και πιο αγαπημένο μας αξεσουάρ. 

Η άριστη ποιότητά τους από ανθεκτικό PVC, επιλεγμένο για την αντοχή και την ευελιξία, θα μας δώσει την σιγουριά της ασφάλειας και της σταθερότητας. Και στην περίπτωση...ατυχήματος, στην συσκευασία θα βρούμε ένα μπάλωμα για να το επισκευάσουμε άμεσα και να μην χάσουμε λεπτό χωρίς αυτό!



Το τύπωμα και από τις 2 πλευρές θα μας ταξιδέψει σε τροπικά μέρη από όποια μεριά και αν το ρίξουμε στο νερό.

Είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια από 14 ετών και άνω.

Χαρακτηριστικά:

- Διάμετρος: 120εκ
- Τύπωμα και από τις 2 μεριές
- Κατάλληλο για ηλικίες από 14 ετών και άνω.
Κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμο υλικό PVC, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς BPA.

Συμβουλές συντήρησης και αποθήκευσης: Μην φουσκώσετε υπερβολικά την κουλούρα (περίπου το στο 90%). Μην τη φουσκώνετε με πεπιεσμένο αέρα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει έκρηξη του προϊόντος. Μην την αφήνετε στον ήλιο όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Η παρατεταμένη έκθεση σε πηγή θερμότητας μπορεί να την προκαλέσει διόγκωση και παραμόρφωση. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό μετά τη χρήση και περιμένετε μέχρι το προϊόν να στεγνώσει πριν το αποθηκεύσετε. Διατηρείται σε ξηρό μέρος.

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr:

Το  ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δημιουργήθηκε για να μοιραστεί τη δική του εμπειρία μέσα από έρευνα, μελέτη και πολλές δοκιμές μέχρι να καταλήξει σε πραγματικά αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα. Με στόχο να προσφέρει προϊόντα χρήσιμα, που αντέχουν σε αληθινές δοκιμασίες και παράλληλα κοντά στην ελληνική πραγματικότητα.

Το mysunshine.gr είναι περήφανο που μπορεί για κάθε ένα από τα προϊόντα του να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία του. Με την ασφάλεια πάντα να προηγείται, εισάγει προϊόντα έξυπνα, λειτουργικά, που καλύπτουν καθημερινές μας ανάγκες, με πρωτότυπο σχεδιασμό. Προϊόντα που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σα μια φωτεινή ηλιαχτίδα, αυτά είναι συνήθως τα αγαπημένα είδη στο mysunshine.gr, εκείνα που αγαπάτε κι εσείς τόσο πολύ!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Mysunshine.gr



Αμφιπόλεως 11, τ.κ. 118 55,

Βοτανικός, πλησίον στάσης Μετρό Κεραμεικός, Αθήνα


τηλ.:210-34 22 583

e-mail :info@mysunshine.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Μελιδώνη Βαρβάρα- Θεσσαλονίκη