Διαγωνισμός για δύο επιτραπέζια παιχνίδια Europoly Girl για κορίτσια από την εταιρεία «ΕΠΑ»

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία  «ΕΠΑ» δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες να  κερδίσουν από  ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «Europoly Girl για κορίτσια».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας ΕΠΑ  στο facebook:

https://www.facebook.com/epa-toys-154158014649696/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές/ιες  θα λάβουν  το δώρο τους  με courier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το δώρο του διαγωνισμού:

03-216 ΕUROPOLY GIRL ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !

Κωδικός: 03-216

Παίχτες: 2-4

Ηλικία: από 8 ετών

Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι. Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ακινήτων, σε ειδική έκδοση μόνο γα κορίτσια. Για 2 έως 4 παίκτες από 8 ετών και πάνω. Η €UROPOLY έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Ντυμένη στα ροζ και γεμάτη με όλα τα πράγματα που εσύ και οι φίλες σου αγαπούν: αγόρασε μαγαζιά και εμπορικά κέντρα, κλείσε εισιτήρια για την αυριανή συναυλία, πήγαινε στο Μιλάνο για ψώνια, φτιάξε νύχια σου και τα μαλλιά σου για να είσαι έτοιμη για το σημερινό πάρτι. Οι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Η €UROPOLY ντυμένη στα ροζ! Παράγεται 100% στην Ελλάδα, από την ΕΠΑ που κατασκευάζει ποιοτικά παιχνίδια από το 1930.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΣΕΤ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ BARBIE !

Λίγα λόγια για την «ΕΠΑ»:

Η παλαιότερη εταιρία κατασκευής ελληνικών παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1930, η «ΕΠΑ», προμηθεύει με επιτραπέζια παιχνίδια την αγορά  σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Με ένα μηχανολογικό εξοπλισμό που ανανεώνεται σταδιακά, με μια φήμη και μια ιστορία που λίγες επιχειρήσεις έχουν, η εταιρία οδηγείται στον 21ο αιώνα. Παράλληλα με την κατασκευή και την ανανέωση όλων των επιτραπέζιων παιχνιδιών της, η εταιρία επεκτείνει, με μεγάλη επιτυχία ,τις δραστηριότητές της και στην αποκλειστική αντιπροσώπευση επιλεγμένων οίκων παιχνιδιών του εξωτερικού.

Επικοινωνία:

«ΕΠΑ»

10 χλμ Εθνκής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 461 132, 2310 461 958 & e-mail:info@epatoys.gr

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Γεωργαλή Αλεξάνδρα -Πετρούπολη
  2. ΠΡΟΣΙΝΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ -ΛΑΡΙΣΑ