Διαγωνισμός για ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι «ZITO!-Wavelength» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι  «ZΙTO!- Wavelength»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια που κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός( Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια είναι εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου θα γίνει με courier, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

 

Ας γνωρίσουμε το διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι «ZΙTO!- Wavelength»:

Ένα άκρως διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την παρέα, στο οποίο δύο ομάδες προσπαθούν να διαβάσουν η μία τη σκέψη της άλλη.

Πρόκειται για μια συναρπαστική εμπειρία ΣΚΕΨΗΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ και ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ. Συνδυάζοντας τη μαγεία των παιχνιδιών λέξεων με την… τηλεπάθεια, οι αποφάσεις σας αποκτούν νόημα, προκαλούν ένταση και αγωνία, και σας οδηγούν στη νίκη.
 

Μπορεί το WAVELENGTH να στηρίζεται στην τηλεπάθεια, όμως αυτό που ουσιαστικά μετράει είναι η ενσυναίσθηση. Για να κερδίσει η ομάδα σας, πρέπει όλα τα μέλη της να καταλάβουν πώς αντιλαμβάνεται καθένας από εσάς τον κόσμο. Και με αφορμή αυτό μπορεί να προκύψουν βαθιές συζητήσεις, όπως: Πόσο μυρίζει το βαμβάκι; Η πίτσα είναι σάντουιτς; Πόσο άσχημο είναι ένα μωρό καγκουρό;
 

Περιεχόμενα: πολύχρωμος στόχος, κάρτες, 1 βιβλίο κανόνων.

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 2-12 παίκτες άνω των 14 ετών.

Μέση διάρκεια παιχνιδιού 30-45 λεπτά.

Σειρά:

ZITO!

Κατασκευαστής:

ZITO! GAMES

Διαστάσεις συσκευασίας (ΥxΠxΜ):

 

 

Ηλικία:

 

Φύλο:

 

 

 

27.00x27.00x7.50 cm

 

 

14+, 16+, 18+

 

Αγόρι, Κορίτσι

 


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Παπαναστασίου Βασιλική Αθήνα / Γαλάτσι