Διαγωνισμός “Pallini Beach-Summer on the Beach” για μια ημέρα με παροχές για ένα τυχερό ζευγάρι !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Ghotels Pallini Beach  4* δίνει την ευκαιρία σ’ένα τυχερό ζευγάρι να απολαύσει για 1 ημέρα την πλήρως ανακαινισμένη μαγευτική πισίνα ή τη  χρυσαφένια παραλία του Ξενοδοχείου  Ghotels Pallini Beach 4*, με παροχές για 2 άτομα:

χρήση ξαπλώστρας, πετσέτας, ομπρέλας και ένα ρόφημα δωρεάν!!!  

Οι καλεσμένοι θα μπορούν να  απολαύσουν  το ρόφημα τους είτε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες του ξενοδοχείου είτε στο πλήρως ανακαινισμένο super summer spot του συγκροτήματος White Dome” Beach & Snack Bar.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

2) να κάνετε Like στις εξής σελίδες στο facebook:

https://www.facebook.com/Ghotels.Halkidiki

https://www.facebook.com/PalliniBeachHotel/?rf=839344516230307

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Το τυχερό ζευγάρι θα ειδοποιηθεί για το δώρο του τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου:

Ένα τυχερό ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να χαρεί για 1 ημέρα  τη μαγευτική  πισίνα  ή τη  χρυσαφένια  παραλία του Ξενοδοχείου  Ghotels Pallini Beach 4*

 

με παροχές δύο ατόμων : χρήση ξαπλώστρας, πετσέτας, ομπρέλας και ένα ρόφημα δωρεάν!!!

Οι δύο νικητές θα μπορούν να  απολαύσουν  το ρόφημα τους είτε σε αναπαυτικές ξαπλώστρες, είτε στο πλήρως ανακαινισμένο super summer spot του συγκροτήματος White Dome” Beach & Snack Bar.

 

Περίοδος που μπορεί να αξιοποιηθεί το δώρο: (σαιζόν 2021) από 21 Ιουνίου 2021  και για όσο διάστημα το ξενοδοχείο  Pallini Beach θα παραμένει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της σαιζόν 2021.

Αυτό το δώρο είναι προσωπικό, δεν είναι ανταλλάξιμο, μεταβιβάσιμο, εξαργυρώσιμο ή αθροιστικό με άλλες υπηρεσίες ή χρήματα ή άλλες προσφορές.

Για την εξαργύρωση του δώρου στο ξενοδοχείο o νικητής θα χρειαστεί την έγγραφη  επικύρωση του διοργανωτή   ( pamebolta.gr ) στο όνομά του, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως «gift voucher» για τη χρήση των υπηρεσιών του δώρου στο ξενοδοχείο.

Τέλος, το τυχερό ζευγάρι θα έχει επίσης τη διακριτική ευχέρεια ποστάροντας μια τουλάχιστον φωτογραφία

κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο resort, να κάνει tag στο @ghotels.pallinibeach

και το ξενοδοχείο θα ανεβάσει τη φωτογραφία του στη  σελίδα  του ξενοδοχείου !!!

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι  Ζήκου Ελένη -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ