Διαγωνισμός για μία twobas μάσκα θαλάσσης full face amphibea από την εταιρεία Free Rider !

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία  Free Rider δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μία τυχερό/η αναγνώστη/ια να κερδίσει μία twobas μάσκα θαλάσσης full face amphibea !
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:
 
1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Free Rider  στο facebook:
 
 
2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
 
 
 
Ποιος είναι ο κωδικός του συγκεκριμένου προϊόντος;
α) Κωδικός: FRE-13584  β) Κωδικός: FRE-12355
 
και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.
 
Ο/Η νικητής/ια θα λάβει το δώρο του/της με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.
 
Περιγραφή του δώρου:
 
Twobas Μάσκα Θαλάσσης Full Face Amphibea 
Η  Twobas Μάσκα Θαλάσσης Full Face Amphibea  με διπλό αναπνευστήρα υψηλής απόδοσης ,πανοραμική θέα 180 ° στο υποβρύχιο περιβάλλον σας  και φυσική αναπνοή μέσω της μύτης ή του στόματος  θα κάνουν τις καταδύσεις σας απόλαυση .
 
Χαρακτηριστικά:                     
Πατενταρισμένο σύστημα κυκλοφορίας φρέσκου αέρα.
Ο αέρας εισέρχεται και από τα δύο αναπνευστήρες.
Ο αέρας αποβάλλεται μέσω του μπροστινού μέρους της μάσκας.
2 αναπνευστήρες για γρήγορη ροή αέρα και μεγαλύτερο χρόνο κολύμβησης.
Ρυθμιζόμενες αναπνευστήρες: οι γωνίες μπορούν να ρυθμιστούν.
Υψηλής ποιότητας σιλικόνη και μηχανισμός με βαλβίδα εξαέρωσης για αποβολή υπολειπόμενου νερού.
Anti-Fogging: φιλμ για αποφυγή θολώματος στη μάσκα.
Ελαστικός, ρυθμιζόμενος ιμάντας για ασφαλές κράτημα.
Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί στην κορυφή της μάσκας.
 
Σύνθεση:
 
Πολυανθρακικό
Σιλικόνη
 
Διαστάσεις συσκευασίας: 18x25x12cm
 
Πιστοποιήσεις ( CE ): EN250:2000,EN16805:2015,EN 1972:2015
 
 
Free Rider
 
Επικοινωνία:
Ιφιγενείας 36Α, Νέο Ηράκλειο
τ.κ.14122, Αθήνα, 
 
τηλ.210-22 02 196
 
Δευ-Tετ- Σαβ :10:00 - 17:00
Tρι- Πεμ- Παρ :10:00 - 20:00
 

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.