Διαγωνισμός για ένα σετ αντιτύπων βιβλίων: «Μυστική αποστολή: Ο θησαυρός του Κυβερνήτη» για παιδιά & «Το ναυάγιο» για ενήλικες από τις εκδόσεις Μίνωας

Το pamebolta.gr   σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας  δίνει την ευκαιρία σ’έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα σετ αντιτύπων βιβλίων : «Μυστική αποστολή: Ο θησαυρός του Κυβερνήτη» για παιδιά & «Το ναυάγιο» για ενήλικες !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μίνωας στο facebook:

https://www.facebook.com/minoaseditions

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα παραλάβει το δώρο του/της  με courier,  αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε τα αντίτυπα των βιβλίων για παιδιά και ενήλικες :

«Μυστική αποστολή: Ο θησαυρός του Κυβερνήτη»

Αν δε σου αρέσουν η περιπέτεια, οι γρίφοι και τα αινίγματα, πρέπει να αφήσεις αμέσως αυτό το βιβλίο από τα χέρια σου. Αν όμως σου αρέσουν, τότε ίσως κρατάς το πιο περιπετειώδες βιβλίο!

Τι θα έκανες:
Αν έβρισκες ένα ξεχασμένο για χρόνια
τετράδιο γεμάτο αινίγματα που ζητούν λύσεις;
Αν ξετύλιγες ένα κουβάρι που στην άκρη του
υπάρχει ένας μυθικός θησαυρός;

Μια παρέα πέντε παιδιών ψάχνει ανάμεσα στα κυκλώπεια τείχη, σε αρχαία θέατρα και σε κάστρα και ζει μια διαφορετική περιπέτεια αναζητώντας τον Θησαυρό του Κυβερνήτη. Μήπως τελικά η Ιστορία είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός και εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αν θα τον βρούμε;

Ηλικία: 7-89-11

Συγγραφέας: ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Εικονογράφος: ΜΕΝΑΡ ΚΡΙΣΤΙΝ

Σειρά: Μυστική αποστολή

Ομάδα Πεζογραφία : Ελληνική

Ημερομηνία έκδοσης:01/09/2020

Σελίδες:128

Διαστάσεις:139 × 205 × 13 mm

ISBN:978-618-02-1561-8

Τιμή: 7,19 ευρώ

 

«Το ναυάγιο»

Τις σπουδαιότερες διαδρομές τις έχεις ήδη κάνει ψάχνοντας να βρεις τον χάρτη σου.

8/12/1966, Φαλκονέρα, ώρα 02:06.
SOS από Ηράκλειον.
Στίγμα μας: 36° 52´ B., 24° 08´ A. Βυθιζόμαστε!

Ο ασύρματος του πλοίου σιγεί, όπως και οι φωνές των επιβατών. Η Ειρήνη με τον Απόστολο, που ξεκίνησαν για το ταξίδι της ζωής τους, τώρα παλεύουν να τη σώσουν. Η μάχη με τον ασύμμετρο εχθρό είναι μεγάλη και άνιση. Ποιος θα σωθεί; Ποιος θα χαθεί;

Σύγχρονη εποχή.
 

Η Άρτεμις, τρεις μέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, ανακαλύπτει μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ναυάγιο του «Ηράκλειον». Η γυναίκα που αντικρίζει στην κυκλωμένη φωτογραφία τής θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Δίχως να το γνωρίζει, κρατά ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της. Κύθηρα, Αθήνα, Παρίσι. Ένα μυστηριώδες τρίγωνο, ένα ταξίδι που δεν τέλειωσε ποτέ.

Ηλικία: Ενήλικες

Συγγραφέας: ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ομάδα: Πεζογραφία Ελληνική

Θέμα: Κοινωνικό

Ημερομηνία έκδοσης: 01/03/2021

Σελίδες: 500

Διαστάσεις: 140 × 205 × 4 mm

ISBN: 978-618-02-1778-0

Τιμή: 16,92 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Μπαλτάς Κώστας - Αθήνα