Διαγωνισμός για ένα πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων «ZITO!-Colorbrain» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ένα τυχερό παιδάκι  να κερδίσει ένα πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων «ZΙTO!-Colorbrain».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

& Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια που κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός( Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια είναι εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου θα γίνει με courier, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

 

Ας γνωρίσουμε το πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων «ZITO!-Colorbrain»:

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι ΣΑΣ
 

Καλωσορίσατε στο πιο… πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων! 300 συναρπαστικές ερωτήσεις γνώσεων, από αγαπημένους παιδικούς ήρωες έως σημαίες χωρών, περιμένουν να τις απαντήσετε με… χρωματιστό τρόπο! Όλες οι απαντήσεις είναι χρώματα και σας δίνονται προτού αρχίσει το παιχνίδι.
 

Με τις 11 Κάρτες Χρωμάτων στα χέρια σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ποια κάρτα ή ποιες κάρτες πρέπει να παίξετε για να απαντήσετε στις σύντομες και ιδιαίτερες ερωτήσεις, και να κερδίσετε τους περισσότερους πόντους!
 

Είστε έτοιμοι; Καλή διασκέδαση!
Εύκολο, γρήγορο και διασκεδαστικό, το COLORBRAIN είναι το απόλυτο επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την οικογένεια και την παρέα!

Περιεχόμενα: 199 κάρτες, 1 πίνακας βαθμολογίας, 1 θήκη για κάρτες, 1 φύλλο οδηγιών στα ελληνικά.
 

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 2-20 παίκτες άνω των 12 ετών (φύλο: Αγόρι, Κορίτσι)
 

Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 20 λεπτά.

Σειρά ZITO!

Κατασκευαστής ZITO! GAMES

Διαστάσεις συσκευασίας (ΥxΠxΜ)24.50x24.50x6.00 cm

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι ΠΡΟΣΙΝΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ