Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος ενηλίκων με τον τίτλο «Άρωμα Λουίζας» από τις εκδόσεις Μίνωας

Το pamebolta.gr   σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια  να κερδίσει ένα μυθιστόρημα ενηλίκων με τον τίτλο «Άρωμα Λουίζας»!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μίνωας στο facebook:

https://www.facebook.com/minoaseditions

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα παραλάβει το δώρο του/της  με courier,  αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το μυθιστόρημα ενηλίκων «Άρωμα Λουιζας» από τις εκδόσεις Μίνωας:

Τα πάντα στη ζωή της Λουίζας μοιάζουν να καταρρέουν. Στα είκοσι επτά της, η δουλειά της στο Λονδίνο δεν έχει καμιά προοπτική, η προσωπική της ζωή βρίσκεται σε τέλμα, ενώ οι σχέσεις με την οικογένειά της είναι δύσκολες και ψυχρές. Η λατρεμένη της γιαγιά, εκείνη που τη μεγάλωσε, εκείνη που της έδειξε κάθε ομορφιά σε αυτό τον κόσμο, χτυπημένη τα τελευταία χρόνια από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, δεν την αναγνωρίζει πια.

Όλα όσα ονειρεύτηκε κάποτε μοιάζουν εντελώς ανέφικτα… Απογοητευμένη και έχοντας αποδεχτεί την κατάσταση, καταλήγει να ζει μέσα στην απραξία και την απάθεια, παρατηρώντας τη ζωή της σαν απλός θεατής.

Μέχρι που η είδηση του θανάτου της γιαγιάς της θα τη βγάλει από τον λήθαργο και θα δώσει το έναυσμα για ένα ντόμινο απίστευτων γεγονότων που θα φέρουν στη ζωή της τα πάνω κάτω. Θα επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα μετά από πολύ καιρό και θα ανοίξει την πόρτα σ’ έναν κόσμο όπου το γέλιο και το δάκρυ, η αλήθεια και η γλυκιά ψευδαίσθηση θα μπλεχτούν με τον πιο υπέροχο, παράδοξο τρόπο. Μπορεί ένα χαμένο ημερολόγιο από το παρελθόν να τη βοη­θήσει να βρει τον δρόμο της; Και τι ρόλο θα παίξει στην αναζήτηση αυτή ένας γοητευτικός ντετέκτιβ;

Ένα αισιόδοξο μυθιστόρημα για την αγάπη και την απώλεια που προσεγγίζει με χιούμορ τις αναποδιές της ζωής. Μια συγκινητική ιστορία για όσα έχουμε και δεν το γνωρίζουμε, για όσα θα θέλαμε και δεν μπορούμε να έχουμε και για όσα μπορούμε να πετύχουμε και δεν το ξέρουμε.


 

Ηλικία: για ενήλικες

Συγγραφέας: ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΙΚΥ

Ομάδα: Πεζογραφία Ελληνική

Θέμα: Κοινωνικό

Σελίδες:360

Διαστάσεις: 141 × 204 × 25 mm

ISBN: 978-618-02-1723-0

Τιμή: 14,94 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Δρίβας Εμμανουήλ - Χαλάνδρι