Διαγωνισμός για δύο σετ παιδικών προϊόντων από την εταιρεία Magic Hole !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Magic Hole δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα σετ παιδικών προϊόντων: «Ιπτάμενο ελικόπτερο Minions με αισθητήρα» & «Παιδικό σετ dispenser και θήκη για 2 οδοντόβουρτσες Minions».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει :

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Magic Hole στο facebook:

https://www.facebook.com/www.magichole.com.gr

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές θα λάβουν το δώρο τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του σετ παιδικών προϊόντων του διαγωνισμού:

«Ιπτάμενο ελικόπτερο Minions με αισθητήρα»

Με ηλεκτρικό κινητήρα υψηλής απόδοσης αιωρείται και πετάει με απόλυτη σταθερότητα. Υπέρυθρη επαγωγή: Προωθεί την προηγμένη υπέρυθρη τεχνολογία, Θα πετάξει αυτόματα όταν αισθάνεται το έδαφος ή άλλα αντικείμενα!

Διαθέτει αισθητήρα υψόμετρου ( altitude sensor ) και αυτόματα διορθώνει ύψος και πορεία, ενώ ο φωτισμός LED σας βοηθά να το κατευθύνετε στο σκοτάδι. Με μια φόρτιση λειτουργεί 8-10 λεπτά.

Φορτίζει από οποιαδήποτε θύρα USB. (περιλαμβάνεται καλώδιο ).

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Ακατάλληλο για παιδιά μικρότερα των 3 ετών.


«Παιδικό σετ dispenser και θήκη για 2 οδοντόβουρτσες Minios»

Ο πιο χαρούμενος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά να πλένουν τα δόντια τους. Κάνει τη διαδικασία διασκεδαστική και θα ανυπομονούν για την επόμενη φορά. Νέο Οικολογικό Προϊόν που κάνει το βούρτσισμα των δοντιών παιχνίδι και θα ξετρελάνει τα παιδιά!

Πανεύκολο στη τοποθέτηση και τη χρήση. Διανέμει την οδοντόκρεμα αυτόματα και μέχρι την τελευταία σταγόνα της παρέχοντας σας την μέγιστη οικονομία! Τα χεράκια λειτουργούν σαν βάσεις για 2 οδοντόβουρτσες κρατώντας τις καθαρές και υγιεινές σε κάθε χρήση τους. Το προϊόν αποσυναρμολογείτε πλήρως και εύκολα ώστε να πλένεται σωστά. Ιδανικό δώρο για κάθε παιδί που βάζει τις βάσεις για σωστή στοματική υγιεινή!

Χαρακτηριστικά: Από οικολογικό πλαστικό υλικό. Η συσκευασία περιλαμβάνει ειδικό αυτοκόλλητο για την τοποθέτηση Απελευθερώνει κάθε φορά τη ίδια ποσότητα.

Μπορεί να κρατήσει 2 οδοντόβουρτσες.

Κρατά το μπάνιο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

Μέγεθος 21 cm x 16cm.


Magic Hole

Υμηττού 110 (VILLAGE CINEMAS Παγκρατίου) στο ισόγειο,

τ.κ. 116 34, Αθήνα

τηλ. 210- 70 10 472 & 211- 40 63 702 & 6985 033 163

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ
  2. Ζιάκα Μαρία - Καρπενησι Ευρυτανίας