Τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ο καθένας από ένα δωροπακέτο ζυμαρικών ολικής άλεσης από την εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας δίνει την ευκαιρία  σε τρεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν ο καθένας από ένα πακέτο ζυμαρικών ολικής άλεσης.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

  1. να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Μέλισσα Κίκιζας στο facebook:

https://www.facebook.com/Melissa.Kikizas

  1. να κάνετε Like και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr


και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές για να λάβουν το δώρο τους, θα πρέπει  μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου:

Το κάθε δωροπακέτο θα περιέχει τα παρακάτω προϊόντα:

Σπαγγέτι ολικής άλεσης, λιγκουίνι ολικής άλεσης, πέννες ριγέ ολικής άλεσης, κοφτό ολικής έλεσης, κριθαράκι μέτριο ολικής άλεσης, φιογκάκι ολικής άλεσης, σπαγγέτι ολικής άλεσης(δίκοκκο)πέννες ολικής άλεσης(δίκοκκο)

Τα ζυμαρικά Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής διατροφής. Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών αφού είναι φτιαγμένα από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού.

Επίσης τα ζυμαρικά ολικής άλεσης μας βοηθούν να νιώθουμε μεγαλύτερο αίσθημα πληρότητας και να μειώνουμε το τσιμπολόγημα. Έτσι συντελούν στη μείωση του σωματικού βάρους σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή. Έγκυροι οργανισμοί από όλο τον κόσμο τοποθετούν τα προϊόντα ολικής άλεσης στη βάση της διατροφής μας.

Δοκιμάστε τα Melissa ολικής άλεσης και από δίκοκκο σιτάρι αλλά και τις νέες γεύσεις με ελληνικό χαρούπι και πολύσπορο με 7 θρεπτικούς σπόρους.


ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΕΔΡΑ: Βίωνος 1, τ.κ. 104 43, Αθήνα

τηλ. 210- 51 90 100,

fax: 210- 51 90 241,

e-mail: consumer@kikizas.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  1. Κιλικιδου Κουλα Καρυωτισσα
  2. Γεωρηιάδου Σμαράγδα Θεσσαλονίκη
  3. Κουβαρά Νέλλη Αθήνα