Διαγωνισμός για 25 μάσκες προστασίας προσώπου KN95 – FFP2 NR 5 τμχ το σακουλάκι, από το ηλεκτρονικό κατάστημα - φαρμακείο Vita4you !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα -φαρμακείο Vita4you δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει 25 μάσκες προστασίας προσώπου KN95-FFP2 NR 5 τμχ. το σακουλάκι.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει :

1)να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος- φαρμακείου Vita4you στο facebook:

https://www.facebook.com/vita4you

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει ο ίδιος/η ίδια το δώρο του/της από το Vita4you που βρίσκεται στην οδό Άρη Βελουχιώτη 33Α, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ.2310 444 422, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού:

Μάσκα Προστασίας Προσώπου ΚΝ95-FFP2 NR

5 τμχ Μαύρη

https://www.vita4you.gr/el/maska-prostasias-prosopou-kn95-ffp2-nr-5-tmch...

 • Πτυσσόμενη μάσκα προστασίας

 • Μίας χρήσης

 • Πλήρης εφαρμογή στο πρόσωπο

 • Πιστοποιημένη

 • Unisex

 • 5 τεμάχια

 

Η Μάσκα Προστασίας Προσώπου ΚΝ95-FFP2 NR διαθέτει άριστη εφαρμογή στην περιοχή του προσώπου και είναι πιο εργονομική στη χρήση από τις κοινές μάσκες. Είναι αναλώσιμη, φτιαγμένη από μη υφαντό υλικό, φιλική στο δέρμα και ενδείκνυται για την προστασία από βλαβερά σωματίδια.

 • Οδηγίες Χρήσης

 • Σιγουρευτείτε ότι η συσκευασία είναι άθικτη.

 • Αφαιρέστε τη μάσκα από την εξωτερική πλευρά του ελάσματος μύτης, τοποθετήστε την στο πρόσωπό σας και περάστε τα λάστιχα από τα αυτιά σας.

 • Να καλύπτονται το στόμα και η μύτη, χωρίς να δημιουργείται αίσθημα δυσφορίας.

 • Συνιστώμενος χρόνος χρήσης: όχι περισσότερο από 8 συνεχόμενες ώρες ανά μάσκα.

Λίγα λόγια για το Vita4you:

 

To ηλεκτρονικό φαρμακείο Vita4you είναι εδώ για σένα από το 2010!

Χιλιάδες προϊόντα επώνυμων εταιρειών όπως Apivita, Frezyderm, Vichy, Solgar, Lamberts, μπορείτε να τα παραλάβετε στην πόρτα σας εύκολα και γρήγορα. Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό του είναι πρόθυμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σε θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς! Εάν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα-φαρμακείο Vita4you, στην οδό Άρη Βελουχιώτη 33Α, Καλαμαριά,
τηλ.2310 444 422

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.