Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του βιβλίου μαγειρικής «Το απόλυτο βιβλίο της νηστείας» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου μαγειρικής «Το απόλυτο βιβλίο της νηστείας».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

& Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια εκτός Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του/της με courier.

Ο/Η νικητής/ια εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Για το διάστημα της καραντίνας οι εκδόσεις Ψυχογιός θα αναλάβουν με courier  την αποστολή του δώρου ανεξαρτήτως περιοχής διαμονής, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του βιβλίου μαγειρικής: «Το απόλυτο βιβλίο της νηστείας»:

Για τους πιστούς της χορτοφαγίας, για τους φανατικούς της νηστείας, για τους νοσταλγούς του κλασικού μαγειρευτού, για τους αυστηρούς των θαλασσινών, για τους λάτρεις των αλλαγών και των δοκιμών, για τους «προσέχω τη διατροφή μου», αλλά και για τους «δεν μπορώ χωρίς κρέας».

Ένα βιβλίο που σε προκαλεί να το δοκιμάσεις και με προκάλεσε να σας αποδείξω πώς με απλά, βασικά, πρωτογενή υλικά μπορείς να φτιάξεις τις πιο νόστιμες, θρεπτικές και χορταστικές συνταγές. Ο δικός μου τρόπος να φέρνω τους ανθρώπους στο ίδιο τραπέζι με πιάτα που ικανοποιούν τις γεύσεις όλων και να καταρρίπτω μύθους γύρω από το φαγητό, μέσα από τη φαντασία και την όρεξή μου για δημιουργία. Άκης Πετρετζίκης.

Ημερομηνία έκδοσης

11 Μαρτίου 2021

Θεματική Κατηγορία

Μαγειρική

Σειρά

Μαγειρική - Διατροφή

Ηλικία

18+

Σελίδες

240

Χιλιάδες κυκλοφορίας

12

Εικονογράφος

ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ ΑΚΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

ISBN

978-618-01-3584-8

Σχήμα (πλάτος x ύψος)

22 x 27 cm

Τιμή 22,95 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι Κοζυρακη Μαρινα -Χαλάνδρι