Διαγωνισμός για ένα ασημένιο κολιέ με ζιργκόν 6mm χειροποίητο ασήμι 925 passion από το online κατάστημα του Bijoubox.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το online κατάστημα Bijoubox.gr δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μία τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα ασημένιο κολιέ με ζιργκόν 6mm χειροποίητο ασήμι 925 passion !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

 1) να κάνετε Like στη σελίδα του online καταστήματος Bijoubox.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/bijouboxgreece/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει το δώρο του/της με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου:

Κολιέ PASSION με ζιργκόν 6mm, από ασήμι 925.

Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν.

Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση του σας επιτρέπει να φορεθεί  το κόσμημα όλη την ημέρα, καθώς και κατά τη διάρκεια του ντους.

Σχεδιασμένο και χειροποίητο στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το online κατάστημα Bijoubox.gr

Στο Bijou Box πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική όπως πρέπει να είναι και τα κοσμήματα που την εκφράζουν. Από το 2010 στο χώρο του κοσμήματος, καθένα από τα κομμάτια των συλλογών μας επιλέγεται με γνώμονα το ξεχωριστό στυλ της κάθε γυναίκας. Στόχος μας, η κάθε γυναίκα να βρει σε εμάς το κόσμημα που την εκφράζει, ανάλογα με το χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. Επιθυμία μας, να χαρίζουμε χαμόγελο, ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα, μέσα από την ποικιλία των κοσμημάτων μας. Εντυπωσιακά σχέδια για πιο τολμηρές εμφανίσεις, αλλά και πιο διακριτικά κομμάτια που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα.

Όραμά μας, κάθε κομμάτι της συλλογής μας να γίνει ο συνδετικός κρίκος που θα θυμίζει πολύτιμες στιγμές, ξεχωριστές αναμνήσεις και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η εξαιρετική ποιότητα των κοσμημάτων μας που θα τα διατηρήσει στην αρχική τους κατάσταση. Κόσμημα από ανοξείδωτο ατσάλι, ασήμι 925, μπρούντζο, διακοσμημένο με ζιργκόν ή ημιπολύτιμους λίθους, χειροποίητο - δουλεμένο από τα χέρια έμπειρων Ελλήνων σχεδιαστών, με επιρροές από την αρχαία Ελλάδα, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Ο πιο δυνατός όμως «άσσος» του Bijou Box είναι η προσιτή πολυτέλεια. Φιλοσοφία μας να μην στερήσουμε από καμία γυναίκα την δυνατότητα αγοράς ενός εντυπωσιακού κοσμήματος που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή της. Οι συλλογές κοσμημάτων του Bijou Box ανανεώνονται συνεχώς, άλλες συμβαδίζουν με το πιο μοντέρνο, άλλες διατηρούν τον κλασικό, γοητευτικό και διαχρονικό χαρακτήρα τους – όλες, όμως, συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Επισκεφθείτε το online κατάστημα του Bijoubox.gr και χαρίστε σε εσάς ή τους ανθρώπους που αγαπάτε την πολυτέλεια και τη λάμψη που τους αξίζει. Οι συλλογές κοσμημάτων του Bijou Box καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε εμφάνισης, είτε καθημερινής είτε πιο ιδιαίτερης αναβαθμίζοντας και αναδεικνύοντάς τη με τον καλύτερο τρόπο.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ακόμη, και αν θέλετε τη συμβουλή μας για την επιλογή του κατάλληλου κοσμήματος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Είναι χαρά μας να ακούμε τη γνώμη σας και να απαντάμε στις ερωτήσεις σας. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Bijou Box θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Καλώς ήρθατε στον ακαταμάχητα γοητευτικό κόσμο της συλλογής κοσμημάτων του Bijou Box!.


Επικοινωνία:

Προφήτου Ηλία 8,

τ.κ. 59 132, Βέροια

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι Μιμικα Μανδρακη- Ιλιον