Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος ενηλίκων με τον τίτλο «Γλυκόπικρο αντίο» από τις εκδόσεις Μίνωας

Το pamebolta.gr   σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια  να κερδίσει ένα μυθιστόρημα ενηλίκων με τον τίτλο «Γλυκόπικρο αντίο»!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μίνωας στο facebook:

https://www.facebook.com/minoaseditions

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα παραλάβει το δώρο του/της  με courier,  αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το μυθιστόρημα ενηλίκων «Γλυκόπικρο αντίο» από τις εκδόσεις Μίνωας:

Όταν ο Τσάρλι γνώρισε τη Φραν…

Ο Τσάρλι είναι τριάντα οκτώ ετών και ετοιμάζεται να παντρευτεί όταν ένα μήνυμα για μια συνάντηση παλιών φίλων θα τον κάνει να νοσταλγήσει το καλοκαίρι του 1997…
 

Τότε ο Τσάρλι ήταν από τα παιδιά που περνούσαν απαρατήρητα στο σχολείο. Στις εξετάσεις πάτωσε. Οι γονείς του χώρισαν κι εκείνος ανέλαβε τη φροντίδα του πατέρα του. Στη σκέψη και μόνο του μέλλοντος τον έπιανε πανικός.

Ώσπου ξαφνικά μπήκε στη ζωή του η Φραν και ο Τσάρλι άρχισε να ελπίζει.

Αλλά για να είναι με τη Φραν, ο Τσάρλι θα έπρεπε να μπει στον κύκλο της, μια θεατρική ομάδα που θα ανέβαζε το έργο Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία θα γνωρίσει την αιώνια δύναμη της σαιξπηρικής γλώσσας και θα βιώσει το θαύμα της πρώτης αγάπης.

Αιχμηρό, αστείο, μαγευτικό, σπαρακτικό, το Γλυκόπικρο αντίο αποτυπώνει με ιδανικό τρόπο το κακοτράχαλο μονοπάτι της ενηλικίωσης και τα ιλιγγιώδη σκαμπανεβάσματα του πρώτου ερωτικού σκιρτήματος. Ένα εγκώμιο για την αναζωο­γονητική δύναμη της φιλίας και την αστραπιαία, εκτυφλωτική έκρηξη της πρώτης αγάπης, την οποία μπορείς να αντικρίσεις στα ίσια μόνο αφότου έχει σβήσει η φωτιά.


 

Tίτλος πρωτότυπου :Sweet sorrow

Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛΣ ΝΤΕΪΒΙΝΤ

Μεταφραστής: ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Θέμα: Κοινωνικό

Ημερομηνία έκδοσης: 01/01/2020

Σελίδες: 612

Διαστάσεις: 140 × 200 × 50 mm

ISBN:978-618-02-1411-6

Τιμή: 16,92 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι ΣΥΡΟΣ Αθανάσιος - ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ