Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Κάτω απ’τη μηλιά» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Κάτω απ’τη μηλιά».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

& Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια που κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός( Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Για το διάστημα της καραντίνας οι εκδόσεις Ψυχογιός θα αναλάβουν με courier  την αποστολή των δώρων ανεξαρτήτως περιοχής διαμονής, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το μυθιστόρημα «Κάτω απ’τη μηλιά» από τις εκδόσεις Ψυχογιός:

Την ημέρα που η Πάολα κάλεσε στο σπίτι της την ανιψιά της τη Νάγια, για να της ανοίξει την καρδιά της, άνοιξε μαζί και το κουτί της Πανδώρας για ολόκληρη την οικογένειά τους. Όσα της αποκάλυψε, καθώς ξετύλιγε την ιστορία της ζωής της, παρέσυραν σαν άγριο κύμα την ανυποψίαστη κοπέλα κι άλλαξαν τη δική της ζωή για πάντα. Μυστικά καλά κρυμμένα για πολλά χρόνια ήρθαν στο φως, φέρνοντας όμως σκοτάδι στην ψυχή της Νάγιας. Πλέον θα είναι στο χέρι της να αποδείξει ότι το μήλο δεν πέφτει πάντοτε κάτω απ’ τη μηλιά. Πόσο εύκολο είναι όμως κάτι τέτοιο; Πώς θα καταφέρει το νεαρό κορίτσι να γλιτώσει από το παρελθόν και από την κατάρα που κατατρύχει την οικογένειά της;

Η αληθινή ιστορία τριών γυναικών, από τρεις διαφορετικές γενιές, έρχεται να μας διδάξει με έναν συγκλονιστικό τρόπο πως πάντα υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο μας και να φτιάξουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς τη θέλουμε και μας αξίζει.

Διάβασε το οπισθόφυλλο:


 

Ημερομηνία έκδοσης

4 Φεβρουαρίου 2021

Θεματική Κατηγορία

Αληθινές ιστορίεςΚοινωνικό

Σειρά

Ελληνική λογοτεχνία

Ηλικία

18+

Σελίδες

408

ISBN

 

Τιμή

 

 

978-618-01-3705-7

 

14,94 ευρώ

 

 

 

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εμμανουήλ Μπενάκη 13- 15
τ.κ. 106 78 Αθήνα

Τηλ.: 210 36.18.654

Φαξ: 210 36.40.683

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η ΑΥΓΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ