Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα μυθιστορήματος ενηλίκων με τον τίτλο «Μικρές ευχές» από τις εκδόσεις Μίνωας

Το pamebolta.gr   σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα μυθιστόρημα ενηλίκων με τον τίτλο «Μικρές ευχές»!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μίνωας στο facebook:

https://www.facebook.com/minoaseditions

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικήτριες θα παραλάβουν το δώρο τους  με courier,  αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το μυθιστόρημα ενηλίμων «Μικρές ευχές» από τις εκδόσεις Μίνωας:

Ποτέ δεν είναι αργά για μια αγάπη που δεν πρόλαβες να ζήσεις…

Έχουν περάσει πενήντα ολόκληρα χρόνια από τότε που η Ελίζαμπεθ ερωτεύτηκε τον Τομ, αλλά και από την τελευταία φορά που τον είδε. Δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπά, και είναι σίγουρη πως και εκείνος νιώθει το ίδιο. Το μαρτυρά ο μικρός γαλάζιος κρόκος που της στέλνει κάθε χρόνο μαζί με ένα σημείω­μα που ξεκινά με τη λέξη Εύχομαι… Καθένα από τα πολύτιμα αυτά σημειώματα είναι και μια μικρή ευχή για κάτι που δεν μοιράστηκαν, για μια ζωή που δεν μπόρεσαν να ζήσουν.

Να όμως που, στην πεντηκοστή επέτειό τους, η Ελίζαμπεθ δεν βρίσκει κανένα γαλάζιο λουλούδι έξω από την πόρτα της και φοβάται πως κάτι έχει συμβεί. Με την αγωνία να την κατακλύζει και με τα συναισθήματα που κρατούσε κλειδωμένα μέσα της ολόκληρες δεκαε­τίες να την εμψυχώνουν ξεκινά να ανακαλύψει τι συνέβη στον Τομ.

Η Ελίζαμπεθ γνωρίζει ότι δεν της απομένει πολύς χρόνος και βάζει ως σκοπό να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ευχές που τις έστελνε ο Τομ μαζί με τα λουλούδια. Μόνο που φοβάται ότι με τις προσπάθειές της θα αποκαλυφθεί το φοβερό μυστικό που κρατούσε μια ολόκληρη ζωή…

Μπορεί να συνεχίσει να κρύβει την αλήθεια ή θα βρει το κουράγιο να εκπληρώσει, επιτέλους, τα όνειρά τους;

 

Tίτλος πρωτότυπου: Little wishes

Συγγραφέας: ΑΝΤΑΜΣ ΜΙΣΕΛ

Μεταφραστής: ΔΑΡΒΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Θέμα: Κοινωνικό

Ημερομηνία έκδοσης : 01/09/2020

Σελίδες: 404

Διαστάσεις:140 × 205 × 29 mm

ISBN:978-618-02-1612-7

Τιμή: 14,94 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΝΤΑΛΛΑ ΡΟΥΛΑ -ΑΘΗΝΑ
  2. Μωραλη Μαρία- Καβάλα