Διαγωνισμός με δώρο δύο παιδικές λάμπες γραφείου «αγοράκι με ρακέτα» σε χρώμα μπλε από την εταιρεία klimafot!

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία klimafot δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία λάμπα γραφείου «αγοράκι με ρακέτα» σε χρώμα μπλε.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Klimafot στο facebook

https://www.facebook.com/klimafot/


2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής ερώτηση:

Ποιος είναι ο κωδικός του συγκεκριμένου προϊόντος:

α) Κωδικός:130508 β) Κωδικός:130600

 

3) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής ερώτηση:

Ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου φωτιστικού με την έκπτωση:

α) 95,20 ευρώ β) 80,50 ευρώ

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές θα λάβουν το δώρο της με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το δώρο του διαγωνισμού:

Λάμπα γραφείου αγοράκι με ρακέτα και ρολόι σε χρώμα μπλε.

Φωτιστικό ιδανικό για το παιδικό δωμάτιο.

  • Χρώμα: Μπλε

  • Υλικό: Πλαστικό

  • Διαστάσεις (cm):L.29 W.31 H.40

  • Λάμπα:G9  1x20W

Λίγα λόγια για την klimafot:

Η KLIMAFOT είναι μια από τις κυριότερες κατασκευαστικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη, που ειδικεύεται στον τομέα των φωτιστικών υψηλής ποιότητας από το 1967.

Η παραγωγή μας, καλύπτει μια εκτενή σειρά μοναδικών χειροποίητων φωτιστικών τόσο για την τοπική όσο και για την διεθνή αγορά.

Με αυτήν την ιστοσελίδα, επιθυμούμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις αποκλειστικές δημιουργίες φωτιστικών μας που διακοσμούν και προσδίδουν γόητρο σε ξενοδοχεία, μέγαρα, παλάτια και κατοικίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

klimafot.com
Λεωφόρος Αλίμου 70,
τ.κ. 17 455, Άλιμος 17455, Αθήνα

τηλ. 210-98 22 111

e-mail:
info@klimafot.com

 

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.