Διαγωνισμός για ένα κολιέ «καρδιά» κρύσταλλο από το ReaShop.gr

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με το  ReaShop.gr δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα  κολιέ «καρδιά» κρύσταλλο !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

  1. να κάνετε Like στη σελίδα του ReaShop.gr στο facebook
    https://www.facebook.com/reashopandmore/

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

2) να κάνετε κλικ εδώ για να βρείτε από την περιγραφή του συγκεκριμένου προϊόντος, ποιο είναι το μήκος της αλυσίδας του κολιέ:

α)  52 εκατοστά  β)  42 εκατοστά

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια θα λάβει το δώρο της με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

Λίγα λόγια για το δώρο του διαγωνισμού:

Χειροποίητο κολιέ με καρδιά από κρύσταλλο SWAROVSKI διπλής όψης. Από τη μία του πλευρά το κρύσταλλο κάνει ιριδίζον χρωματισμούς και από την άλλη του πλευρά είναι διάφανο.

Η αλυσίδα του είναι από ασήμι 925 και διαθέτει αλυσιδάκι επέκτασης μήκους.


 

Λίγα λόγια για το ReaShop.gr:

«Το ReaShop είναι ένα ελληνικό Brand που ιδρύθηκε 2018, αλλά η ιστορία του ξεκίνησε νωρίτερα από την αγάπη μας για το κόσμημα  και την ανάγκη μας για δημιουργία και  έκφραση. Δημιουργούμε χειροποίητα κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής για τη γυναίκα και τον άνδρα και διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα.

Επιλέγουμε μέταλλα και ημιπολύτιμα υλικά, εξελισσόμαστε συνεχώς με νέες τεχνικές και εξοπλισμό για την κατασκευή των κοσμημάτων μας, αλλά κυρίως αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Με Minimal διάθεση και Boho Chic ύφος σχεδιάζουμε για εσάς κοσμήματα και αξεσουάρ που επιλέγετε, γιατί ξεχωρίζουν!».

ReaShop.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 78, Δραπετσώνα

τηλ.6981 554 082

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Βλασίδης Παντελής-Λουτρά Ωραίας Ελένης Κόρινθος