Διαγωνισμός για μία δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ, με εξαργύρωση μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας delivery από τα Nakas Book House !

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την αλυσίδα βιβλιοπωλείων Nakas Book House δίνει την ευκαιρία σ’έναν/μια τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ, με εξαργύρωση μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας delivery για την ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

  1. να κάνετε Like στη σελίδα του Nakas Book House στο facebook

https://www.facebook.com/nakasbookhouse


2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/Η νικητής/ια θα πρέπει με το που θα δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/ της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της, ενώ θα έχει περιθώριο να εξαργυρώσει την δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ (την οποία θα έχει λάβει νωρίτερα μέσω courier) μέσα σ’ένα μήνα από την ημερομηνία της κλήρωσης του διαγωνισμού και αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας delivery του Nakas Book House ! 

Λίγα λόγια για το Free Delivery από το Nakas Book House:

“Αναλογιζόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής με τα περιοριστικά μέτρα, τα lockdown και τις μεγάλες καθυστερήσεις των μεταφορικών εταιρειών, η αλυσίδα βιβλιοπωλείων Nakas Book House δε μένει στάσιμη, αλλά πηγαίνει ένα βήμα μπροστά εγκαινιάζοντας την υπηρεσία Free Delivery”.

Τι είναι το Free Delivery;

Μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία που θέτουν δωρεάν στη διάθεση των πελατών τους τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House, για την ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτησή τους. Χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, καθυστερήσεις και ενδιάμεσες εταιρίες ταχυμεταφορών.

Το καταρτισμένο προσωπικό των βιβλιοπωλείων εξυπηρετεί άμεσα, με ένα μόνο τηλεφώνημα ή e-mail, ενώ η ομάδα των διανομέων πραγματοποιεί τις παραδόσεις των παραγγελιών κάθε απόγευμα, χωρίς χρέωση παραλήπτη!

Αφιερώνοντας μόνο λίγα λεπτά, μπορείς να αποκτήσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, να προμηθευτείς παιχνίδια και χαρτοσχολικά είδη, να επιλέξεις δώρα για τους αγαπημένους σου.

Πώς λειτουργεί;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη:

1. Κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στο πλησιέστερο Nakas Book House περιοχής σου.

2.  Διαλέγεις τον τρόπο πληρωμής που σε βολεύει, δηλαδή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με αντικαταβολή.

3.Την ίδια μέρα φθάνει στα χέρια σου με ασφάλεια, με μέσα της εταιρείας (δηλαδή όχι με courier), χωρίς καμία έξτρα επιβάρυνση.

 

Περιοχές κάλυψης υπηρεσίας:

Nakas Book House Αθήνα (215 - 52 50 333): Αθήνα κέντρο, Ρουφ, Βοτανικός, Ακαδημία Πλάτωνος, Κολωνός, Αττική, Σεπόλια, Πλατειά Αμερικής, Πλατεία Κολιάτσου, Κυψέλη, Γκύζη, Αμπελόκηποι, Ιλίσια, Ζωγράφου, Παγκράτι, Καισαριανή, Ζωγράφου, Νέος Κόσμος

Nakas Book House Smart Park (210- 66 32 375): Σπάτα, Ραφήνα, Αρτέμιδα, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι

Nakas Book House Avenue (213- 09 94 827): Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Πεύκη, Αγ. Φιλοθέη, Αγ. Θωμάς, Πολύδροσο, Αλσούπολη, Καλογρέζα, ΚΑΤ, Χαλάνδρι, Νέα Φιλοθέη, Ψυχικό

Nakas Book House Village Shopping and more (210-49 27 738): Νίκαια, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Κορυδαλλός, Πειραιάς

Nakas Book House River West (210- 54 50 383): Περιστέρι, Αιγάλεω

Nakas Book House Athens Heart (215- 52 50 333): Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο

Nakas Book House Escape Center (215- 52 52 897): Ίλιον, Αγ. Ανάργυροι, Καματερό, Ν. Φιλαδέλφια, Ν. Χαλκηδόνα

Nakas Book House Veso Mare (2610- 31 71 05): πόλη της Πάτρας

Nakas Book House Kavala Mall (6957 204 334): πόλη της Καβάλας

Nakas Book House Ιωάννινα (26510 72 007): πόλη των Ιωαννίνων

Nakas Book House Fashion City (24160 07 812): πόλη της Λάρισας

Σύντομα, το Free Delivery θα επεκταθεί σε μεγαλύτερο εύρος περιοχών.

Οι περιοχές που για την ώρα δεν καλύπτονται από την υπηρεσία μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω παραγγελίας από το e-shop (www.nakasbookhouse.gr), με παραλαβή σε 48 ώρες εντός Αττικής.

Πληροφορίες στο: www.nakasbookhouse.gr/delivery

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι Γιαννάκη Ξένια - Αγία Παρασκευή