Διαγωνισμός για δύο ημερολόγια τοίχου 2021 με τον τίτλο: «Όλα τα όνειρα μαζί» από τις εκδόσεις Εν Πλω

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Εν Πλω  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από  ένα ημερολόγιο τοίχου 2021 με τον τίτλο: «Όλα τα όνειρα μαζί»!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Εν Πλω  στο faceboοk:

https://www.facebook.com/enploeditions.gr

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο faceboοk:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές/ιες θα παραλάβουν το δώρο τους  με courier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το ημερολόγιο τοίχου 2021 με τον τίτλο: «Όλα τα όνειρα μαζί» :

«Ζούμε σε μια εποχή όπου ζοφερές πραγματικότητες και όλων των ειδών οι παραδοξότητες, είναι έτοιμες, λίγο ν’ αφεθούμε, να μας καταπιούν.  Χανόμαστε, σ’ έναν ωκεανό τρικυμισμένης πληροφόρησης κι αναρωτιόμαστε τι να ‘ναι στ’ αλήθεια πραγματικό,τι σταθερό, πού θα πατήσουμε, πώς θα υπάρξουμε. 

Τι ν’ αντιτάξουμε;

Ο νους, που στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργεί βασανιστικά, κρατά τα κλειδιά των διεξόδων. 

Οφείλουμε συνεχώς να τον κινητοποιούμε, να τον ενεργοποιούμε, να στρέφουμε τη δύναμή του σε υγιείς λειτουργίες.

Είναι ποιητικός, δημιουργικός, πολυμήχανος και ξέρει να ταξιδεύει.

Ας τον εξασκήσουμε σε άλλα μονοπάτια, να διαβάζει, ν’ ακούει, να ευχαριστιέται δημιουργικά, να είναι σ’ εγρήγορση. 

Η ποίηση, η ζωγραφική, οι τέχνες γενικότερα, μπορούν, αν τους το επιτρέψουμε, να γίνουν πηγές μιας λυτρωτικής εσωτερικής μεταμόρφωσης. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ».

Eικονογράφος: Χρήστος Κεχαγιόγλου

Εκδοτικός οίκος: ΕΝ ΠΛΩ

Αριθμός σελίδων: 14

Διαστάσεις: 29.7Χ29.7

ISBN: 978-960-619-072-8

Τιμή: 9,00 ευρώ

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.