Διαγωνισμός για ένα γιορτινό σετ προϊόντων παιδικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο «Ο Άγγελος, ο Ποντικόβεν και η Άγια Νύχτα» & Ημερολόγιο 2021 ενηλίκων «Οι Άγγελοι μας χαιρετούν» από τις εκδόσεις Πορφύρα -Ακρίτας

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πορφύρα –Ακρίτας  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια  να κερδίσει ένα γιορτινό σετ προϊόντων: παιδικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο «Ο Άγγελος, ο Ποντικόβεν και η Άγια Νύχτα» & Ημερολόγιο 2021 ενηλίκων «Οι Άγγελοι μας χαιρετούν».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Πορφύρα   στο faceboοk:

https://www.facebook.com/mkokkinou/

& Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα παραλάβει το δώρο του/της  με courier αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

 

Ας γνωρίσουμε το γιορτινό σετ προϊόντων από τις εκδόσεις Πορφύρα- Ακρίτας : παιδικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο «Ο Άγγελος, ο Ποντικόβεν και η Άγια Νύχτα» & Ημερολόγιο 2021 ενηλίκων «Οι Άγγελοι μας χαιρετούν»:

«Ο Άγγελος, ο Ποντικόβεν και η Άγια Νύχτα»

Ο Άγγελος ήταν στεναχωρημένος. Δεν θα τραγουδούσε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Πλησίασε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, ένα σπιτάκι με 24 πορτούλες μια για κάθε ημέρα του Δεκεμβρίου και άνοιξε το πορτάκι εκείνης της ημέρας. Ένα ποντικάκι στρογγυλοοκάθησε στο χέρι του.

  • Φον Ποντικόβεν ο 10ος της ξακουστής οικογένειας Ποντικόβεν που ήταν η αιτία να γραφτεί το χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Άγια Νύχτα» που τραγουδούν εκατομμύρια παιδιά του είπε.

  • Τι μου λέτε; Και τι θέλετε νυχτιάτικα στο ημερολόγιο μου;

  • Κάθε Χριστούγεννα, έρχομαι να βοηθήσω ένα παιδί που αγαπάει την μουσική. Έλα μαζί μου!!!

Ο Άγγελος δίστασε. Ύστερα έπιασε την ουρά του Φον Πεντικόβεν! Στριμώχτηκε στην πορτούλα και βρέθηκε να πετάει σαν πουλί. Για πού όμως; Μια απίστευτη περιπέτεια είχε μόλις ξεκινήσει.

Ένα βιβλίο για το πιο όμορφο τραγούδι των Χριστουγέννων αλλά και μια τρυφερή ιστορία για την διαφορετικότητα, το bullying, αλλά και την αγωνιστική διάθεση του μικρού και ευαίσθητου ήρωα για αποδοχή μέσα από την εσωτερική δύναμη της ψυχής του, την υπομονή και επιμονή αλλά και την αγάπη που πάντα νικά όλα τα εμπόδια.

Στοιχεία βιβλίου:

Συγγραφέας: Πηνελόπη Μωραΐτου
Εικονογράφος: Λιάνα Δενεζάκη, Μάνος Κρόκος
Εκδόσεις: Πορφύρα Α’ Έκδοση: Οκτώβριος 2018 Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 41
ISBN: 978-618-51974-3-8
Bάρος: 195
Λ.Τ: 8,00

Ημερολόγιο 2021 ενηλίκων «Οι Άγγελοι μας χαιρετούν»:

Από τις εκδόσεις Πορφύρα- Ακρίτας κυκλοφορεί το ημερολόγιο 2021 της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα με 13 αδημοσίευτα έργα του αγιογράφου και θεολόγου, π. Σταμάτη Σκλήρη.

Σχήμα: 19εκ Χ 19εκ (κλειστό)
Χαρτί εξωφύλλου: velvet 300gr
Χαρτί εσωτερικού: velvet 115gr
Πλαστικοποίηση ματ στο εξώφυλλο 
Τιμή: 7,00 €

 

Επικοινωνία:

Εκδόσεις Πορφύρα-Ακρίτας

Αγ. Όρους 34

τ.κ. 10 447, Αθήνα

τηλ. 213 - 02 91 224

 

e-mail: info@porphyrabooks.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι ΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ -ΚΑΛΛΟΝΗ ΛΕΣΒΟΣ