Διαγωνισμός για ένα μπολ – φρουτιέρα (Γκρι) - Versa από το κατάστημα Designisthis

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το κατάστημα Designisthis δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα μπολ-φρουτιέρα (Γκρι) - Versa !  

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα του Designisthis στο faceboοk:

https://www.facebook.com/DesignIsThis

Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

2) να μπείτε στην σελίδα: https://www.designisthis.com/el/kouzina για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιο είναι το τηλ. επικοινωνίας από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του Designisthis;

α) 2310 86 93 50 ή β) 2310 86 93 20

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής/ια θα παραλάβει το δώρο του/της   με courier αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το δώρο του διαγωνισμού:

Περιγραφή

Η γκρι φρουτιέρα της Versa είναι κατασκευασμένη από μεταλλικό πλέγμα με ανάλαφρο σχεδιασμό, ιδανική για να αποθηκεύσετε τα φρούτα σας ή άλλα αντικείμενα.

Ο σχεδιασμός της φρουτιέρας βασίζεται στην ευλυγισία και την καμπυλότητα που μπορεί να προσφέρει ένα μεταλλικό πλέγμα. Στην ουσία αποτελείται από διπλό διάτρητο κέλυφος από δύο πλέγματα.

Μία απλή ιδέα που όμως παράγει ένα ιδιαίτερο και καλαίσθητο αποτέλεσμα που ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Η αλληλοεπικάλυψη των πλεγμάτων αυτών δημιουργεί μία οπτική ψευδαίσθηση, ή αλλιώς ένα οπτικό φαινόμενο: το φαινόμενο Moiré.

Εξαιτίας της "ευάερης" κατασκευής του, το μπολ είναι ιδανικό για φρούτα. Επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα εμποδίζοντας τα φρούτα από το να σαπίσουν, έστω και για λίγο περισσότερο χρόνο απ' ότι συνήθως.

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Μέταλλο.
  • Χρώμα: Γκρι.
  • Διαστάσεις: Διάμετρος: 29 x 15(Υ) εκ.
 

Λίγα λόγια για το designisthis:

Το designisthis.com ιδρύθηκε το 2010 από τον Ανδρέα Ρεκόπουλο και ξεκίνησε ως ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με σκοπό να αναδείξει πως η πρωτοτυπία, η υψηλή αισθητική και η τέχνη χωρούν σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η δημιουργία του φυσικού και ηλεκτρονικού μας καταστήματος ήρθε ως φυσική συνέχεια της προσπάθειάς μας να συστήσουμε τον κόσμο του design στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για το εκτενέστερο online shop για είδη design στην Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε design φωτιστικά, μοντέρνα έπιπλα, πρωτότυπα διακοσμητικά είδη, καθώς και κάθε είδους προϊόντα σχεδιαστικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Οι πρωτότυπες δημιουργίες γνωστών αλλά και ανερχόμενων σχεδιαστών, μπορούν να γίνουν δικές σας και να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο απλή, πιο εύκολη και σίγουρα πιο όμορφη.

Σκοπός μας είναι να προωθούμε δημιουργήματα καλαίσθητα και μοναδικά, που αναδεικνύουν τις αναρίθμητες δυνατότητες διαφοροποίησης και βελτίωσης αντικειμένων των οποίων τη μορφή και την εργονομία παίρνουμε συνήθως ως δεδομένη.

Τα προϊόντα που επιλέγουμε να προσφέρουμε στο κατάστημα μας ξεχωρίζουν για τον πρωτότυπο σχεδιασμό, την ποιότητα κατασκευής και την καλλιτεχνική τους διάσταση. Όλα είναι σχεδιασμένα από διακεκριμένους σε παγκόσμιο επίπεδο designers και αρχιτέκτονες ενώ κάθε προϊόν έχει και κάτι το ιδιαίτερο που το κάνει να ξεχωρίζει. Άλλα είναι εμπνευσμένα από γνωστά έργα τέχνης, άλλα χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, και άλλα διακρίνονται για την διαχρονική τους διάσταση.

Πολλά από τα σχέδια της συλλογής μας έχουν βραβευτεί με τα πιο σημαντικά βραβεία βιομηχανικού σχεδιασμού όπως το Red Dot Design Award, το IF Design Award, το IDEA International Design Excellence Award, το GOOD DESIGN και πολλά ακόμη. Επίσης ένας μεγάλος αριθμός των σχεδίων που εμπορευόμαστε κοσμούν τις συλλογές διάσημων μουσείων τέχνης και design ανά τον κόσμο και θεωρούνται κομμάτι της ιστορίας του σύγχρονου design.

Στοχεύουμε σε μια ολοκληρωτική και διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ώστε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να σας συμβουλεύουμε σωστά για κάθε σας ανάγκη. Έτσι πέρα από τα προσεγμένα και διαφορετικά προϊόντα που διαθέτουμε η επιχείρηση απασχολεί και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να επιμεληθεί το διακοσμητικό σας project.

Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε μακροπρόθεσμες λύσεις συμβατές με τις απαιτήσεις του πελάτη. Ο σεβασμός στο περιβάλλον, η χρήση νέων τεχνολογιών και η εμπεριστατωμένη μελέτη είναι οι βασικοί πυλώνες του τρόπου λειτουργίας μας. Η ομάδα μας περιλαμβάνει πέρα από στελέχη πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, αρχιτέκτονα και διακοσμητή. Έτσι μπορούμε να υποστηρίξουμε τα προϊόντα μας και να παρέχουμε σχεδιαστικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, από διαμόρφωση χώρου σε τρισδιάστατη μακέτα, έως εικαστική ανάλυση του χώρου σας με κριτήρια εφαρμοσμένης τέχνης.

Πλοηγηθείτε στο e-shop μας και αποκτήστε μοναδικά προϊόντα εύκολα και γρήγορα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του project σας.

 


Επικοινωνία:

Designisthis

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 52
τ.κ. 54 642, Θεσσαλονίκη,

τηλ.: 2310 869 320
fax:  2310 870 081
e-mail: info@designisthis.com

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!