Διαγωνισμός για δύο Ημερολόγια Καλοτυχίας 2021 από τις εκδόσεις Μύρτος

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μύρτος δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από  ένα Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2021 !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

  1. να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μύρτος  στο faceboοk:
    https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%9C%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%82-848480751874033

  2. και Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
    https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Oι νικητές/ιες θα λάβουν το δώρο τους  με courier,  αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το δώρο του διαγωνισμού:

Μύθοι, θρύλοι, λαϊκά παραμύθια, κλασικές ιστορίες και προφορικές αφηγήσεις που οι ρίζες τους χάνονται στα βάθη των αιώνων ζωντανεύουν ξανά μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου Καλοτυχίας 2021 των Εκδόσεων Μύρτος.

Παραμύθια και ιστορίες γεμάτα αλήθειες της ζωής. Ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών που θα επαναφέρει στη μνήμη τα χρόνια της νιότης μας όπου όλα τα όνειρα, οι επιθυμίες, οι σκέψεις και τα σχέδια έφταναν ίσαμε τα αστέρια.

Ας μυηθούμε στα μυστικά της τέχνης των γητευτών της διαφυγής και του ονείρου, ας εισχωρήσουμε στο άβατο της πιο ακριβής αλήθειας και ας αναζητήσουμε το βαθύτερο νόημά τους. Ας θυμηθούμε τους παραμυθάδες που ομόρφυναν ατέλειωτες ώρες τα παιδικά μας χρόνια.
 

Μεγαλώσαμε με μύθους και παραμύθια. Ταξιδέψαμε σε τόπους μαγικούς, ονειρευτήκαμε να ζήσουμε παρέα με πριγκίπισσες, αγγέλους, νεράιδες, γοργόνες και ξωτικά, μαρμαρωμένους δράκους, σοφούς δασκάλους και μαθητές γιατί οι μύθοι και τα παραμύθια έχουν τα μέσα να εισχωρούν και να τακτοποιούν με μαγικό τρόπο τα συναισθήματα παιδιών και μεγάλων κάθε ηλικίας. Γιατί τα παραμύθια, οι μύθοι και οι ιστορίες μόνο σαν μοιράζονται παραμένουν ζωντανές!

Ας είναι το 2021 μια καλότυχη και ονειρεμένη χρονιά για όλους.

Ημ. έκδοσης: Σεπτέμβριος 2020

Σελίδες: 144

Διαστάσεις: 16 x 21 εκ.

http://myrtosbooks.gr/

 

Εκδόσεις Μύρτος

Αγίας Λαύρας 24
τ.κ. 153 44 Γέρακας
τηλ.:210- 80 28 828
fax.: 210 -80 28 889
e-mail: info@myrtosbooks.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Πολυζωγοπούλου Πηνελόπη - Νικαια
  2. ΛΙΟΥΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ