Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα πόστερ με μικρά τετράγωνα αυτοκόλλητα Poppik (sticker poster)της επιλογής του από το hello kids!

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με το πλήρως ενημερωμένο και κατατοπιστικότατο eshop του hello kids 

δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα πόστερ με μικρά τετράγωνα αυτοκόλλητα Poppik (sticker poster) της επιλογής του !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει :

1)να κάνετε Like στη σελίδα του hello kids στο facebook:
https://www.facebook.com/hellokids.gr/


να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr


και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.


Ο νικητής-ια θα λάβει το δώρο του-ης με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του-της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του-της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του-της.


Περιγραφή ενός προτεινόμενου δώρου από το hello kids, ενώ το τυχερό παιδάκι θα διαλέξει όποιο sticker poster Poppik επιθυμεί από το νέο eshop του hello kids:

Μεγάλο Πόστερ με 2400 αυτοκόλλητα - Πύργος του Eiffel

Σε αυτό το πόστερ, 2400 μικρά τετράγωνα αυτοκόλλητα, 100 διαφορετικών αποχρώσεων, τοποθετούνται ακολουθώντας έναν αριθμητικό κώδικα και δημιουργούν τον πύργο του Eiffel, εμπνευσμένο από τον πίνακα του Robert Delaunay, Eiffel Tower. Το έργο αυτό δημιουργήθηκε το 1626 και εκτίθεται στο Le Centre Pompidou στο Παρίσι.

Μόλις ολοκληρωθεί μπορεί να γίνει ένα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο.

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί για παιδιά άνω των 10 ετών και για ενήλικες για τη γαλλική εταιρεία Poppik, σε συνεργασία με το Le Centre Pompidou. Κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την εταιρεία Leporello  http://www.leporello.fr.

Σε αυτό το πόστερ, 2400 μικρά τετράγωνα αυτοκόλλητα, 100 διαφορετικών αποχρώσεων τοποθετούνται ακολουθώντας έναν αριθμητικό κώδικα και δημιουργούν τον πύργο του Eiffel, εμπνευσμένο από τον πίνακα του Robert Delaunay, Eiffel Tower. Το έργο αυτό δημιουργήθηκε το 1626 και εκτίθεται στο Le Centre Pompidou στο Παρίσι.

Μόλις ολοκληρωθεί μπορεί να γίνει ένα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί για παιδιά άνω των 10 ετών και για ενήλικες για τη γαλλική εταιρεία Poppik, σε συνεργασία με το Le Centre Pompidou. Κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την εταιρεία Leporello  http://www.leporello.fr.

Μπείτε τώρα στο www.hellokids.gr και κάντε τις αγορές σας!

Έως και 15/11 τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εξής τρόπους:
e-mail: hello@hellokids.gr , τηλ. 210- 68 28 809 και φυσικά στο messenger!

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι : Κουζιώκας Κωνσταντίνος - θεσσαλονίκη