Ένας τυχερός/η αναγνώστης/ια θα κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Δεν ξέρω» των εκδόσεων Λιβάνη (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει   ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος:  «Δεν ξέρω»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Λιβάνη  στο facebook:

https://www.facebook.com/www.livanis.gr

β)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courier, αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Δεν ξέρω»:

Είναι η µέρα της εκδροµής του νηπιαγωγείου στο δάσος. Όλα πάνε καλά, µέχρι τη στιγµή της επιστροφής, όταν ένα παιδί λείπει. H πεντάχρονη Έµα. Η αναζήτηση ξεκινά. Η Μιλέν, η δασκάλα της Έµα, προχωρά µόνη της στο δάσος.

Το παιδί εντοπίζεται γρήγορα από την αστυνοµία. Είναι φοβισµένο, αλλά δεν έχει πάθει κακό. Η Μιλέν όµως εξαφανίζεται και η Έµα δεν µπορεί να εξηγήσει τι συνέβη και για ποιο λόγο το χέρι της είναι δεµένο µε το µαντίλι της δασκάλας της. Η Καµίλ βρήκε την κόρη της. Την ώρα που ένας εφιάλτης τελειώνει, ένας άλλος µόλις αρχίζει…

Μια τακτοποιηµένη, συνηθισµένη ζωή, µέχρι που ένα συµβάν, ένας µικρός κόκκος άµµου, έρχεται για να σταµατήσει τα πάντα, να κονιορτοποιήσει τα πάντα!

Ένα γρήγορο µυθιστόρηµα γεµάτο συγκρούσεις, ένταση, αγωνία και απροσδόκητες ανατροπές. Κάθε σκηνή και στοιχείο προωθεί τη δράση, δοκιµάζει τους χαρακτήρες και οδηγεί τους αναγνώστες σε ξέφρενη ανάγνωση που θα τους καθηλώσει. Η Μπαρµπαρά Αµπέλ µετατρέπει τις καθηµερινές καταστάσεις σε έναν πραγµατικό εφιάλτη...

Μερικές φορές, η Έµα δίνει την εντύπωση ότι ανήκει σε έναν άλλο κόσµο και η Καµίλ δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να αναγνωρίσει τον εαυτό της
στην κόρη της. Έχει την αίσθηση ότι η οικειότητα την οποία φιλοδοξούσε να αποκτήσουν στη σχέση τους δεν είναι πια στο χέρι της και ότι δεν µπορεί να κάνει τίποτα για να την αποκαταστήσει. Το χειρότερο σε όλη αυτή την ιστορία δεν είναι τόσο να µάθει αν το κοριτσάκι απέκρυψε επίτηδες πληροφορίες σχετικά µε την τοποθεσία όπου βρισκόταν η δασκάλα του. Όχι, το χειρότερο είναι πως η Καµίλ δεν µπορεί να µη σκέφτεται ότι η µικρή είναι ΙΚΑΝΗ να το κάνει. Κι αυτό παγώνει το αίµα στις φλέβες της.

Η Μπαρµπαρά Αµπέλ γεννήθηκε στο Βέλγιο. Παρακολούθησε µαθήµατα θεάτρου στην Etterbeek Academy και σπούδασε στο Πανεπιστήµιο Libre de Bruxelles ρωµαϊκή φιλολογία. Φοίτησε στη Σχολή ∆ιερµηνείας του Passage de Paris. Εργάστηκε ως ηθοποιός και συµµετείχε σε παραστάσεις δρόµου. Στα 23 έγραψε το πρώτο της έργο, το θεατρικό L’Esquimau qui jardinait, το οποίο παίχτηκε µε επιτυχία σε σκηνές στις Βρυξέλλες και στο Φεστιβάλ Θεάτρου του Σπα. ∆ηµοσίευσε κείµενα σε διάφορα περιοδικά. Το 2002, εξέδωσε το πρώτο µυθιστόρηµά της, L’Instinct maternel, που κέρδισε το Βραβείο Αστυνοµικού Μυθιστορήµατος στο φεστιβάλ του Κονιάκ. Τα έργα της γνώρισαν µεγάλη επιτυχία, µεταφράστηκαν σε πολλές γλώσσες και κάποια µεταφέρθηκαν στην τηλεόραση και στον κινηµατογράφο.

 

Αθήνα 2020

Σειρά: Ξένη λογοτεχνία

Σελίδες: 384

 

ISBN: 978-960-14-3594-7

Τιμή: 16,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι :

Δημητριάδου  Δημητρα - Θεσσαλονίκη