Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δράσης και ταχύτητας «Color Line CA 332» της CAYRO από την Oikopen

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την Oikopen δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δράσης και ταχύτητας «Color Line CA 332» της CAYRO!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Oikopen στο facebook: https://www.facebook.com/Oikopen/

2 )να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ποιες ηλικίες παιδιών απευθύνεται το συγκεκριμένο παιχνίδι:

α) 2 ετών + β) 5 ετών +

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής-ια θα λάβει   το δώρο του/της   με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να πρέπει να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου: Επιτραπέζιο παιχνίδι δράσης και ταχύτητας «Color Line CA 332» της CAYRO!

Χτύπα το κουδούνι, αν θέλεις την μπίλια, που βγήκε από τον κύλινδρο. Σκέψου όμως καλά αν πραγματικά την θέλεις, αλλιώς θα υπάρχει ποινή! Θα πρέπει να είσαι ο πρώτος που θα συμπληρώσεις την κάρτα χρωμάτων για να κερδίσεις το παιχνίδι.

Το Color Line εξασκεί την παρατηρητικότητα, τον προσανατολισμό, τον συντονισμό κινήσεων, την συγκέντρωση και την ταχύτητα.

Λίγα λόγια για την Oikopen:

«H Oikopen είναι μια δυναμική και αξιόπιστη εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1994 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, κάποιους από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παιχνιδιών στη παγκόσμια αγορά.

Η Ομάδα OBBO, είναι το δημιουργικό κομμάτι της Oikopen, που δρα με φαντασία και χιούμορ. Δουλεύουμε για τα παιδιά άλλωστε!

Στο Τμήμα Παραγγελιών και Διανομής έχουμε μόνον έναν στόχο. Να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας στην εξυπηρέτηση, από την υποβολή της παραγγελίας μέχρι και την παράδοση της σε εσάς.

Η Καινοτομία, η Ποιότητα και η Αφοσίωση είναι οι βασικές αξίες της Oikopen που την καθιστούν ξεχωριστή στον ανταγωνισμό.
 

Στόχος μας είναι να νιώσετε ότι τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για εσάς! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας – www.egifts.gr – όπου θα ενημερωθείτε για όλη την γκάμα των υψηλής ποιότητας προϊόντων μας στο: egifts.gr ή στο fb facebook: https://www.facebook.com/Oikopen/».

Επικοινωνία:

Oikopen

2χλμ Συμμαχικής οδού

57013 Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη

τηλ: 2310-853 907, 685 030

fax: 2310-853 909

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :Κεφαλα Βασιλική - Καστοριά