Δύο τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του ιστορικού μυθιστορήματος «Το παιδί του Άουσβιτς» των εκδόσεων Μίνωας (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του ιστορικού μυθιστορήματος:  «Το παιδί του Άουσβιτς»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μίνωας στο facebook:

https://www.facebook.com/minoaseditions/

β)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα λάβουν το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Το παιδί του Άουσβιτς»:

Ένα νέο συγκλονιστικό ιστορικό μυθιστόρημα, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας.

Στο Παιδί του Άουσβιτς η συγγραφέας, Λίλι Γκράχαμ, ξεδιπλώνει μια σπαραχτική ιστορία επιβίωσης δύο γυναικών των οποίων η ζωή ή ο θάνατος εξαρτώνται από την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μια πολύ ρεαλιστική περιγραφή της ζωής των κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και του τι συνέβαινε μέσα σ’ αυτά.

Μπορούν η ελπίδα κι η αγάπη να επιζήσουν σε ένα ζοφερό περιβάλλον;

To 1942 η Εύα Αντάμι επιβιβάζεται σ’ ένα τρένο για το Άουσβιτς. Στριμωγμένη ασφυκτικά ανάμεσα σε δεκάδες άλλους και εξουθενωμένη, το μόνο που την απασχολεί είναι να βρει τον σύζυγό της, Μίχαλ, ο οποίος είχε μεταφερθεί εκεί έξι μήνες νωρίτερα.


Φτάνοντας, δεν βρίσκει κανένα ίχνος του άντρα της, παρά μόνο τη σκληρή, ισοπεδωτική πραγματικότητα του στρατοπέδου συγκέντρωσης. Ξαπλωμένη στο λεπτό στρώμα της κουκέτας που μοιράζεται με άλλες γυναίκες, συντετριμμένη και με το κεφάλι της ξυρισμένο, ακούει έναν ψίθυρο: Η συγκρατούμενή της, Σόφι, της δίνει το χέρι…


Με το πέρασμα των ημερών, οι δύο γυναίκες γίνονται φίλες και μοιράζονται τα όνειρα και τις ελπίδες τους – η Εύα ελπίζει να βρει τον Μίχαλ ζωντανό σ’ αυτό το φριχτό μέρος και η Σόφι να ανταμώσει ξανά με τον γιο της, Τόμας. Μαθαίνουν να επιβιώνουν και να προστατεύουν η μία την άλλη, έως τη στιγμή που η Εύα αντιλαμβάνεται ότι έχει μείνει έγκυος· οι ζωές και των δύο βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο…


Οι δύο γυναίκες είναι όμως αποφασισμένες να κρατήσουν ζωντανό τον τελευταίο σπόρο ελπίδας μέσα στις σκιές και την εξαθλίωση, τα μονάκριβα παιδιά τους, που ελπίζουν ότι θα ζήσουν για να διηγηθούν την ιστορία τους όταν εκείνες δεν θα μπορούν πια να το κάνουν...

Συγγραφέας: Λίλι Γκράχαμ

Σελίδες: 352

Διαστάσεις: 14 x 20,5

ISBN: 978-618-02-1588-5

Τιμή: 15,50 €

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

  1. ΖΕΥΓΙΤΗ ΡΑΝΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  2. Χρηστάκη Ειρηνη - ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗΣ