Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Η ελευθερία και το ταξίδι της ελληνικής σημαίας" από τις εκδόσεις Πορφύρα

ο pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πορφύρα δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Η ελευθερία και το ταξίδι της ελληνικής σημαίας»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Πορφύρα  στο faceboοk:

https://www.facebook.com/mkokkinou/

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο faceboοk:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους  με courier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: «Η ελευθερία και το ταξίδι της ελληνικής σημαίας»:

Η γνωστή συγγραφέας επανέρχεται με ένα έργο που έλειπε από τις παιδικές βιβλιοθήκες! Αυτή τη φορά επιλέγει να ασχοληθεί με την πρόσφατη ελληνική ιστορία και να μας μιλήσει για τη σημαία των Ελλήνων και τα ιστορικά γεγονότα που σφράγισαν όχι μόνο την εμφάνισή της αλλά και τη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας.

Ένα βιβλίο για να γνωρίσουμε την ιστορική μας ταυτότητα, ώστε με πίστη σ’ αυτήν αλλά και σεβασμό στους συνανθρώπους μας που προέρχονται από διαφορετικές ιστορικές και πολιτισμικές αφετηρίες, να ανοιχτούμε στις απαιτήσεις της εποχής που ζούμε.

Μιλούν για το βιβλίο:

Εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί

Η Ειρήνη Πιπερίδου εκπαιδευτικός πρωτ/θμιας εκπαίδευσης εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=2v36XPrLxxs

Φιλιώ Μπαφαλούκα, κατηχήτρια, εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=kTTbLHtbDnM&t=79s

Eικονογράφηση: Πέγκυ Φούρκα

Διαστάσεις: 20 Χ 28,5εκ.

Σελίδες: 59

ISBN 978-618-5197-02-5

Τιμή: 9 €

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Χριστοπουλου Έφη -Πάτρα
  2. Μέλη Όλγα - Δαφνώνας Χίος