Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Το μυστικό της Τροφοπυραμίδας !" από τις εκδόσεις Πορφύρα

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πορφύρα δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Το μυστικό της Τροφοπυραμίδας!».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Πορφύρα  στο faceboοk:

https://www.facebook.com/mkokkinou/

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο faceboοk:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους  μέσω ταχυδρομείου,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: «Το μυστικό της Τροφοπυραμίδας!»


Ο Οδυσσέας και η Αντιγόνη θα ζήσουν μία απίστευτη περιπέτεια στα άδυτα της τροφοπυραμίδας. Μαζί τους ο φαραώ Τροφοχαμών και μία σειρά περίεργων πρωταγωνιστών, άλλων στρουμπουλών, άλλων λεπτών, που όλοι μαζί θα παλέψουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της πυραμίδας, με στόχο τη διατροφική ισορροπία και το μεγάλο της έπαθλο, την υγεία. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν τους ήρωές μας σε ένα ταξίδι γεμάτο απρόσμενες γεύσεις, εκπλήξεις, παιχνίδια και προπαντός εμπειρίες που κάνουν τη ζωή μας όχι μόνο πιο πλούσια, υγιεινή, αλλά και γευστική!

Γεια σας, είμαι ο Οδυσσέας! Πώς; Όχι, όχι εκείνος ο πολυταξιδεμένος. Ο άλλος, ο μικρούλης ο αδελφός της γκρινιάρας της Αντιγόνης που όλο μου λέει ότι μπλέκω σε μπελάδες. Εεεε λοιπόν ναι! Έμπλεξα σε μεγάλους μπελάδες, και μαζί με την Αντιγόνη και τον Πάρι θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τι κρύβει η θλιβερή ιστορία του μεγάλου φαραώ Τροφοχαμών και της όμορφης Φρουτοπάτρας και έτσι να ξεκλειδώσουμε το μεγάλο μυστικό της τροφοπυραμίδας! Θα συναντήσουμε μυστηριώδεις υδατάνθρακες, θα μονοιάσουμε τους Λαχανάκηδες και τους Φρουτάκηδες, και θα παρακολουθήσουμε μια παράσταση του διάσημου τενόρου κόκορα σενιόρ Αντρέα Λυριτσέλι, που δεν ήθελε να τραγουδήσει γιατί τον είχε παρατήσει η γυναίκα του η Λόλα Κοκότα για χάρη ενός Ροκά Δρυοκολάπτη. Όμως μέσα από όλες αυτές τις περιπέτειες θα έχουμε γίνει σαΐνια και στην υγιεινή διατροφή.

Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη

Σχήμα: 20 Χ 28

Σελ. : 69

ISBN: 978-618-5197-20-9

Τιμή: 15,00 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Ανυφαντή Ανθή -Αθήνα
  2. Τσεβρεμίδου Καλλιόπη-Γιαννιτσά