Τρία τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα γλαστράκι PLAYMOBIL OJO σε χρώμα της επιλογής τους και από ένα σετ φύτευσης OJO !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την PLAYMOBIL και την LECHUZA δίνει την ευκαιρία σε τρία τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα γλαστράκι PLAYMOBIL OJO σε χρώμα της επιλογής τους και από ένα σετ φύτευσης OJO !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

  1. να κάνετε Like στη σελίδα της PLAYMOBIL & της LECHUZA στο Faceboοk:
        https://www.facebook.com/PlaymobilHellas
        https://www.facebook.com/lechuza.greece

να κάνετε  Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα λάβουν το δώρο τους με courier,  αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε τα δώρα του διαγωνισμού:

Γλαστράκι PLAYMOBIL OJO και η κηπουρική γίνεται παιχνίδι !

Η LECHUZA και η PLAYMOBIL ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοποριακή συνεργασία. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τη φροντίδα των φυτών με έναν παιχνιδιάρικο και απολαυστικό τρόπο χρησιμοποιώντας την OJO, την πρώτη γλάστρα που λανσάρεται με αυθεντικό design PLAYMOBIL. Συνδυάζοντας τα δυνατά στοιχεία των δύο brand, αυτή η νέα γλάστρα διαθέτει το σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA για να διευκολύνει και να ενθουσιάσει τους πολλά υποσχόμενους κηπουρούς αλλά και τους PLAYMOBIL fans. Η φροντίδα των φυτών γίνεται πλέον παιχνίδι!Η OJO είναι ουσιαστικά το εμβληματικό κεφάλι της φιγούρας των PLAYMOBIL. Το μεγάλωμα και η φροντίδα των φυτών γίνεται συναρπαστικό αφού τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τα φυτά με έναν πιο παιχνιδιάρικο και διαδραστικό τρόπο. Χάρη στο έξυπνο σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA η κηπουρική γίνεται παιχνίδι. Κάθε μικρός λάτρης των φυτών σίγουρα θα βρει την OJO που του ταιριάζει! Οι γλάστρες κυκλοφορούν σε 6 διαφορετικά χρώματα και στυλ "μαλλιών" που μπορεί κάθε παιδί να τα εναλλάσει μεταξύ τους για να δημιουργήσει το δικό του. Μία καταπληκτική ιδέα για δώρο για την επόμενη γενιά κηπουρών!


Χάρη στο σύστημα αυτοποτισμού με φυτίλι, τα φυτά τοποθετούνται στη γλάστρα πανεύκολα, μαζί με το γλαστράκι φυτωρίου χωρίς να χρειάζεται μεταφύτευση! Τοποθετώντας το στικάκι με το φυτίλι στον πάτο της γλάστρας, η υγρασία μεταφέρεται ομοιόμορφα στις ρίζες του φυτού. Τα μεγάλα στρογγυλά μάτια, χαρακτηριστικό γνώρισμα μίας φιγούρας PLAYMOBIL, δείχνουν τη στάθμη του νερού στη δεξαμενή, για να ξέρουν τα παιδιά πότε είναι ώρα να ποτίσουν το φυτό τους. Όταν τα διαδραστικά μάτια γίνουν γαλάζια, σημαίνει ότι η δεξαμενή νερού είναι γεμάτη.

Η OJO κυκλοφορεί με 6 διαφορετικά χρώματα μαλλιών: ruby pink, apple green, aquamarine, ocean blue, fire red και raven black. Το πλήρες σετ περιλαμβάνει τη γλάστρα, τα ειδικά διαδραστικά μάτια και το σύστημα αυτοποτισμού με φυτίλι.


 

Σετ φύτευσης OJO

Plant Set με οργανικούς σπόρους σιταρόχορτου

Για περισσότερη διασκέδαση, κυκλοφορεί και το Σετ φύτευσης. Το σετ περιλαμβάνει σπόρους οργανικού σιταρόχορτου, οι οποίοι μεγαλώνοντας δημιουργούν αστείες κομμώσεις στη φιγούρα PLAYMOBIL. Το σιταρόχορτο ουσιαστικά ποτίζεται μόνο του χάρη στο σύστημα αυτοποτισμού και στο υπόστρωμα φύτευσης LECHUZA PON που συμπεριλαμβάνονται.

Το Σετ φύτευσης LECHUZA με σπόρους, περιλαμβάνει επιφάνεια φύτευσης για το σύστημα αυτοποτισμού, υπόστρωμα LECHUZA PON και οργανικούς σπόρους σιταρόχορτου.

PLAYMOBIL HELLAS SINGLE MEMBER S.A.

Αμαλιάδος και Καλαβρύτων 4,

14 564, Κηφισιά, Αθήνα

τηλ. 210- 80 03 467

www.playmobil.gr

https://www.lechuza.gr/

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!