Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από μία χειροποίητη υφασμάτινη παιδική μάσκα προστασίας από τη Fairy Joanna!

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με το hello kids δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία χειροποίητη υφασμάτινη παιδική μάσκα προστασίας από τη Fairy Joanna!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει :

1)να κάνετε Like στη σελίδα του hello kids στο facebook:
https://www.facebook.com/hellokids.gr/


να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr


και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.


Εάν ο νικητής-ια είναι από την Αθήνα  θα λάβει  το δώρο του/της από τον πολυχώρο hello kids (Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα, τηλ. 210-68 28 809), διαφορετικά εάν είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα το λάβει  με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.


Περιγραφή του δώρου από το hello kids:

Χειροποίητη μάσκα από βαμβακερό ύφασμα 100% με συρματάκι στη μύτη για παιδιά. Συνοδεύεται με το ίδιο πουγκάκι για να μπορείτε να αποθηκεύετε τη μάσκα με ασφάλεια. Από τη Fairy Joanna, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για όλα τα γούστα!

hello kids
Χαριλάου Τρικούπη 6-10,
Αθήνα,
τηλ. 210-68 28 809
https://hellokids.gr/

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΒΙΚΗ - αθηνα
  2. Μπαχού Μαρία - Athens