Δύο τυχεροί αναγνώστες/ιες θα κερδίσουν από μία συσκευασία με χειρουργικές μάσκες προσώπου 3ply των 50 τεμαχίων από το online φαρμακείο Pharm24.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το online φαρμακείο Pharm24.gr  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες/ιες  να κερδίσουν από μία συσκευασία με χειρουργικές μάσκες προσώπου 3ply με λάστιχο και μεταλλικό έλασμα των 50 τεμαχίων.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει :

1)να κάνετε Like στη σελίδα του online φαρμακείου Pharm24.gr  στο facebook:

https://www.facebook.com/pharm24

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές/τριες θα λάβουν τα δώρα τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού:

Χειρουργικές Μάσκες Προσώπου 3ply με Λάστιχο και Μεταλλικό Έλασμα 50 Τεμάχια.

non – medical.

Μάσκες προστασίας προσώπου μιας χρήσεως με απαλή επένδυση στο εσωτερικό τους που επιτρέπουν τη σωστή αναπνοή.

Χαρακτηριστικά:

Με ειδικό λάστιχο που δεν ερεθίζει το δέρμα.

Από ανθεκτικό και άοσμο υλικό.

Προσφέρουν υψηλή προστασία.

Διατίθενται σε μπλε χρώμα.

Χρήση: γενικής χρήσης και χρήση σε ειδικές περιπτώσεις όπως για προστασία ατόμων που διενεργούν κατασκευαστικές εργασίες κ.λπ.

Σε Χάρτινη συσκευασία με ζελατίνα των 50 τεμάχιων.

3ply με λάστιχο και μεταλικό έλασμα στο πάνω μέρος για καλύτερη συγκράτηση.

Technical Information.

Stadard EN149 :2001.

CE EU CE CERTIFICATION QUALITY ASSURANCE.

Λίγα λόγια για το online φαρμακείο  Pharm24.gr:

Το online φαρμακείο Pharm24.gr ιδρύθηκε το 2012 και γρήγορα καταξιώθηκε ως το αγαπημένο φαρμακείο χιλιάδων φίλων. Το Pharm24.gr εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα από την Γαύδο της Κρήτης, έως το Ορμένιο του Έβρου. Το Pharm24.gr προσφέρει αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα, ικανά να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και καθημερινή φροντίδας, του σύγχρονου ανθρώπου, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φύλου.

Εδώ θα βρείτε δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, αντηλιακά και προϊόντα ελέγχου του βάρους σε προσφορές που φτάνουν έως και το 50%.

Μπορείτε να κάνετε εύκολα την παραγγελία σας από το τηλέφωνο στο 210 300 6842 ή online και να παραλάβετε τα προϊόντα στην πόρτα σας σε 1-2 μέρες πληρώνοντας με αντικαταβολή. Μάλιστα οι αποστολές είναι δωρεάν σε αγορές άνω των 39 ευρώ!

Το όραμα μας

«Όραμα μας είναι η δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους πελάτες μας. Από την στιγμή που εισέλθουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, προσφέροντας ένα σύγχρονο, φιλικό και απλό στην χρήση περιβάλλον, που υποστηρίζεται με άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό, μέχρι την στιγμή που θα ανοίξουν το δέμα τους, αλλά και αφότου χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας . Στόχος μας δεν είναι απλά να αναπτύξουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, αλλά μία σχέση φιλίας, έτσι ώστε να γνωριστούμε καλύτερα και να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Αν και πιστεύουμε πως έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά, θεωρούμε πως βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πελάτες μας (δείτε ΕΔΩ τι λένε οι πελάτες μας για εμάς)».


Στοιχεία Επικοινωνίας:

τηλέφωνο: 210 -300 6842
e-mail: sales@pharm24.gr
Διεύθυνση : Δαφνί Λακωνίας, 23 057

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00 - 21:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00